Ferhat Koç
10 Numara!
- 18 Ocak 2014
- 16.870
- 23.262
- 2.393
Aziz doğru söylüyor bunlar transfer yapamıyor borçtan.Asensio iptal olmuş.
Mourinho; sağ kanatta İrfan Can ve Cengiz’den faydalanmayı düşünüyor.
(Sercan Hamzaoğlu)
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aziz doğru söylüyor bunlar transfer yapamıyor borçtan.Asensio iptal olmuş.
(Sercan Hamzaoğlu)
TR ölçeğinde hatta UCL seviyesinde bir Los Galaktikos projesi bu Cancım.büyük maaştan korkarım hep hocam - bitek osimhen'de içim rahat
icardi bonservisi aldığımızda da aynı endişeyi yaşadım. renkli hayat , wanda, istanbul - acaba salar mı diyordum onun özelinde.
çok büyük bütçe ya
yoksa "yönetim düşünsün , ben epik kadroyu göreyim" hissim tabii ki var.
Şimdiden puntolar bile büyümüş.Galatasaray zaten çok büyük ama daha da büyük yapacağız
buna fazlasıyla saygılıyım ve aynı heyecan varTR ölçeğinde hatta UCL seviyesinde bir Los Galaktikos projesi bu Cancım.
Koç bugün 2 transfer Feyenoord maçına hazır dedi, Skiniar + Asensio diye yorumladı herkes. Bakalım, Asensio'nun gelmemesi iyi olur.Asensio iptal olmuş.
(Sercan Hamzaoğlu)
Valla cancım ben otuz yaşımı geçtim 9-10 yaşımdan beri takip ederim futbolu ilk defa bir GS başkanının ağzından kulübün bir kuruş borcu yoktur açıklaması duyuyorum. Adam üstüne üstlük kasada da bir hayli var yani filan diyor. Girdiler çıktılar belli sonuçta 200 milyonlar konuşuluyor. Kero admir daha hakimdir konuya yorumlayabilir.buna fazlasıyla saygılıyım ve aynı heyecan var
çünkü heralde 15 yıldır "o çıtayı aşmamız lazım" diye konuşulan noktaya geldik ve bu sefer oluyor gibi.
endişem o yüzden , sakat adım atamamak adına. çünkü kulüp bazında kullanılacak tüm kozları kullandık gibi ekonomik açıdan.
Adamın çok maas istemesinin nedeni ikramiye kovalamak ve değilki bulunca salsın. Karakteri boyle parayi seviyor açgözlü bir herif. Milandan psg ye de bu yüzden gitti o dönem çok para verdiler. Hatta milanlilarda buna sahte dolar firlatti gittigi için. Şimdi ayrılma aşamasına gelış nedeni daha fazla para istemesi.büyük maaştan korkarım hep hocam - bitek osimhen'de içim rahat
icardi bonservisi aldığımızda da aynı endişeyi yaşadım. renkli hayat , wanda, istanbul - acaba salar mı diyordum onun özelinde.
çok büyük bütçe ya
yoksa "yönetim düşünsün , ben epik kadroyu göreyim" hissim tabii ki var.
10 civarı bonservis + 9 civarı maaşa alacaklar 4 senelik imza ile. Skriniar'ın özellikle 4'lüde ciddi defosu gözüktü o yüzden isim olarak değil ama performans olarak daha üst düzey birini almalarındansa bunu almalarını tercih ederim. Asensio transferi durma noktasına gelmiş deniyor Fb sayfalarında sanırım Mou hızlı sağ kanat istemiş. Sağlık kontrolünden sonra Sunderland yada başka bir PL takımı transferi iptal olan neden iptal oldu bilmiyorum Lauriente'yi alacaklar muhtemelen 20-25 milyon civarı bonservise.
orası öyle - 1 yıla 40 oluyorum bende.Valla cancım ben otuz yaşımı geçtim 9-10 yaşımdan beri takip ederim futbolu ilk defa bir GS başkanının ağzından kulübün bir kuruş borcu yoktur açıklaması duyuyorum. Adam üstüne üstlük kasada da bir hayli var yani filan diyor. Girdiler çıktılar belli sonuçta 200 milyonlar konuşuluyor. Kero admir daha hakimdir konuya yorumlayabilir.
HY yayın yaparsa : "Buchi Laba dün tersini söyledi ama düzeltmiş"