Transfer Nöbeti #11 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
büyük maaştan korkarım hep hocam - bitek osimhen'de içim rahat

icardi bonservisi aldığımızda da aynı endişeyi yaşadım. renkli hayat , wanda, istanbul - acaba salar mı diyordum onun özelinde.

çok büyük bütçe ya

yoksa "yönetim düşünsün , ben epik kadroyu göreyim" hissim tabii ki var.
TR ölçeğinde hatta UCL seviyesinde bir Los Galaktikos projesi bu Cancım.

TR ölçeğinde hatta UCL seviyesinde bir Los Galaktikos projesi bu Cancım.
buna fazlasıyla saygılıyım ve aynı heyecan var

çünkü heralde 15 yıldır "o çıtayı aşmamız lazım" diye konuşulan noktaya geldik ve bu sefer oluyor gibi.

endişem o yüzden , sakat adım atamamak adına. çünkü kulüp bazında kullanılacak tüm kozları kullandık gibi ekonomik açıdan.

Bu T döneminde en çok Alper admir şaşıracak

10 civarı bonservis + 9 civarı maaşa alacaklar 4 senelik imza ile. Skriniar'ın özellikle 4'lüde ciddi defosu gözüktü o yüzden isim olarak değil ama performans olarak daha üst düzey birini almalarındansa bunu almalarını tercih ederim. Asensio transferi durma noktasına gelmiş deniyor Fb sayfalarında sanırım Mou hızlı sol kanat istemiş. Sağlık kontrolünden sonra Sunderland yada başka bir PL takımı transferi iptal olan neden iptal oldu bilmiyorum Lauriente'yi alacaklar muhtemelen 20-25 milyon civarı bonservise.

buna fazlasıyla saygılıyım ve aynı heyecan var

çünkü heralde 15 yıldır "o çıtayı aşmamız lazım" diye konuşulan noktaya geldik ve bu sefer oluyor gibi.

endişem o yüzden , sakat adım atamamak adına. çünkü kulüp bazında kullanılacak tüm kozları kullandık gibi ekonomik açıdan.
Valla cancım ben otuz yaşımı geçtim 9-10 yaşımdan beri takip ederim futbolu ilk defa bir GS başkanının ağzından kulübün bir kuruş borcu yoktur açıklaması duyuyorum. Adam üstüne üstlük kasada da bir hayli var yani filan diyor. Girdiler çıktılar belli sonuçta 200 milyonlar konuşuluyor. Kero admir daha hakimdir konuya yorumlayabilir.

büyük maaştan korkarım hep hocam - bitek osimhen'de içim rahat

icardi bonservisi aldığımızda da aynı endişeyi yaşadım. renkli hayat , wanda, istanbul - acaba salar mı diyordum onun özelinde.

çok büyük bütçe ya

yoksa "yönetim düşünsün , ben epik kadroyu göreyim" hissim tabii ki var.
Adamın çok maas istemesinin nedeni ikramiye kovalamak ve değilki bulunca salsın. Karakteri boyle parayi seviyor açgözlü bir herif. Milandan psg ye de bu yüzden gitti o dönem çok para verdiler. Hatta milanlilarda buna sahte dolar firlatti gittigi için. Şimdi ayrılma aşamasına gelış nedeni daha fazla para istemesi.

Skriniar için bu kadar yükü sırf taraftar delirmek üzere olduğu için giriyorlar eminim.

o kadar paranın hakkını veren bir oyuncu bence değil.

10 civarı bonservis + 9 civarı maaşa alacaklar 4 senelik imza ile. Skriniar'ın özellikle 4'lüde ciddi defosu gözüktü o yüzden isim olarak değil ama performans olarak daha üst düzey birini almalarındansa bunu almalarını tercih ederim. Asensio transferi durma noktasına gelmiş deniyor Fb sayfalarında sanırım Mou hızlı sağ kanat istemiş. Sağlık kontrolünden sonra Sunderland yada başka bir PL takımı transferi iptal olan neden iptal oldu bilmiyorum Lauriente'yi alacaklar muhtemelen 20-25 milyon civarı bonservise.

Lauriente gelmesin yav

Haber var mı hiç?

asensio gelecek diye tısıyordum inceden iyi oldu bu. Sadece skriniarı alsınlar.

donnaruma yani abartmış olmayayım ama osihenden bile daha sükseli bir transfer olur ve daha zor bir transfer bence

Kaleci çıtasını Donnaruma’ya çıkartırsan ve transferi olmaz ise gelecek kaleci 3-0 mağlup başlar. Oluru yok ise kulüp tarafımdan acilen yalanlanması gerekiyor.

Valla cancım ben otuz yaşımı geçtim 9-10 yaşımdan beri takip ederim futbolu ilk defa bir GS başkanının ağzından kulübün bir kuruş borcu yoktur açıklaması duyuyorum. Adam üstüne üstlük kasada da bir hayli var yani filan diyor. Girdiler çıktılar belli sonuçta 200 milyonlar konuşuluyor. Kero admir daha hakimdir konuya yorumlayabilir.
orası öyle - 1 yıla 40 oluyorum bende.

o yüzden hep "hadi ulan" diye beklediğim dönemlerde ama öyle ama böyle hep geri adım attıran gelişmeler yaşadık.

200 M doları nevzat salıyor ortaya sağolsun - o haberi görsem 3 isteyeceğime 5 isterim bonserviste misal karşı taraf olsam.

iyi bir durumdayız - BB yok , borçsuzluk vs konuşuluyor , kasa dolu , diğer gelir kalemleri işliyor deniyorda bunların başındayız. temkinli adım ile bu durumu bir noktada korumak lazım.

ekstra yatırımı yapıyorsan , karşılığını alman lazım. CL için mesela plyaoff falan diyorsak son 16 diyorsak son 8 anmak lazım bu yatırıma. O da hemen olmayabilir diye bu modda bakıyorum.

ama olabilitesi varsa olsun ona laf yok .

HY yayın yaparsa : "Buchi Laba dün tersini söyledi ama düzeltmiş :emrah:"

like.gif

yanıltmadı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt