- 29 Ocak 2024
- 8.205
- 6.973
- 568
Beyler yardım edin yerli seviciler tarafından kıstırıldım 
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Şampiyonlar liginde olamaz doğru.Bu kadro ligde şampiyon olamaz.
O kadro şampiyon olamaz.Beyler yardım edin yerli seviciler tarafından kıstırıldım![]()
reis menajeri karaktersizlik yapıyorsa ve sen bunu biliyorsan müdahale etmiyorsan kusura bakmasın en az onun kadar suçludur benim gözümde ha ben taraftarım yanlış düşünüyor olabilirimbunda hemfikirizde , menajerin pislik peşinde olmasının faturasını tamamen Yunus'a kesmek bana ters geliyor.
bu tavırda olursa taraftar negatif işler Yunus süreci - o da hiç hoş olmaz.
Türkiye de lig şampiyonluğu yerli kalitesinden geçiyor 11 yabancılı kadro başarılı olma şansı az. Bozuk zeminli sahalarda oynamaz o oyuncular.Haydaaaaaa
Senin lig hangi lig
Olabilir de, Sara hala içime sinmiyor asıl onu napacazO kadro şampiyon olamaz.
Sanchez ve Sa yerine
Barış ve Yunus koy CL QF
Oynat 2 sene sat 60’a.Donarumaya 30 bonservis
15 maas verecek gücümüz var
Yeni Galatasaraya alışın bazi arkadaşlar lütfen. Biz artık zengin bir kulübüz..
Galatasaray bir his takımıdır, çamurun içinde oynayan etebo yerlimiydiTürkiye de lig şampiyonluğu yerli kalitesinden geçiyor 11 yabancılı kadro başarılı olma şansı az. Bozuk zeminli sahalarda oynamaz o oyuncular.
Levent abi bir şey var dediğin neydi.?Şampiyonlar liginde olamaz doğru.
Rolünü bulamadı bizde henüz.Olabilir de, Sara hala içime sinmiyor asıl onu napacaz
ben dediğin detayda suçu sportifi yürütenlere kesiyorum , taa eskisinden bugünkülere kadar.reis menajeri karaktersizlik yapıyorsa ve sen bunu biliyorsan müdahale etmiyorsan kusura bakmasın en az onun kadar suçludur benim gözümde ha ben taraftarım yanlış düşünüyor olabilirim
Güvenilir kaynaklar Enzo'nun gideceği yeri söylemiş.