Transfer Nöbeti #11 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yan Sommer'e 6 Ederson'a 8 9 vereceğime Donna'ya 12 bayılırım ama bonservisi mecbur 4 taksit olacak.

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

bunda hemfikirizde , menajerin pislik peşinde olmasının faturasını tamamen Yunus'a kesmek bana ters geliyor.

bu tavırda olursa taraftar negatif işler Yunus süreci - o da hiç hoş olmaz.
reis menajeri karaktersizlik yapıyorsa ve sen bunu biliyorsan müdahale etmiyorsan kusura bakmasın en az onun kadar suçludur benim gözümde ha ben taraftarım yanlış düşünüyor olabilirim

bu enzo bana hic simeone topcusu gibi gelmiyor

Bence ellerinde patlayacak

reis menajeri karaktersizlik yapıyorsa ve sen bunu biliyorsan müdahale etmiyorsan kusura bakmasın en az onun kadar suçludur benim gözümde ha ben taraftarım yanlış düşünüyor olabilirim
ben dediğin detayda suçu sportifi yürütenlere kesiyorum , taa eskisinden bugünkülere kadar.

çünkü yunus altyapından çıkma bir çocuk - kariyeriyle ilgili her adımda takipte kalması lazım(dı) kulübün.

o mirsadlar bilmemneler floryada ne etki yaptıda kaç tane genç inanıp tüydü gitti.

yunus sorumlu değildir demiyorum ama saha içine etki edecek kadar tepki vermem. Menajerinden kurtulmak lazım %100 , adam gibi kendisiyle Okan hoca işte kavukçu bilmemne kimse oturup konuşulmalı ilk etapta.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt