- 29 Ocak 2023
- 15.920
- 8.957
- 1.203
fabrizio ''donnarumma , keen on the move'' yazmadığı sürece ciddiye alamam bu konuyu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Süreç oraya gidiyor, Santi de girdiğine göre yakındır Fabri haberi.fabrizio ''donnarumma , keen on move'' yazmadığı sürece ciddiye alamam bu konuyu
Keremin soyunma odasında ''bir daha bu formayı giyenin....'' olayınıda söylemişti haluk linci yemişti gs oyuncusunu itibarsızlaştırıyorsun vs diye halbuki ona o bilgiyi veren yönetici mesela.Abi zaten haluk’un yaptigi haberin kolpa olma ihtimali yüzde 0
Begenirsiniz begenmezsiniz ama bir haber veriyorsa zaten dogrudur
Ahahaha Atam nerden buluyorsun böyle içerikleri helal.Hem Japon hem Türk olan bir hanım, güzel sesiyle Türkçe şarkı seslendiriyor. Güzel kanal tavsiye ederim, gerçekten yetenekli birisi. İçerikleri de güzel![]()

Bana da söyle.@Furkan Korkmaz a söyledim ve tembih ettim asla kimseye söyleme diye.
20+5+3+2 temiz25+5'e falan biter gibi
Psg adına cl de baya bi kütle kaplar donnalinç etmelik bir şey söyleyeyim
donnarumma klasında bir adam kalemizde olsa
takıl cl'de son 16 görür mü ?
bence kolay değil. muhtemelen olmaz.
ligde ne olur ?
şampiyonluğa oynarız
peki o klasmanda bir kaleci değil de daha alt seviyede kaleci ile ne olur ?
cl'de işimiz zor
ligde şampiyonluğa oynarız
evet vaziyet bu.
Etobo en son ikinci lige kadar düşmüştü o tarz adamlar oynar hayatı hali saha ile geçmiş adamlar bozuk zemin görünce takmaz o maçı. Zaha en büyük örnek.Galatasaray bir his takımıdır, çamurun içinde oynayan etebo yerlimiydi![]()
Japonya'yı seviyorum heisAhahaha Atam nerden buluyorsun böyle içerikleri helal.![]()
fabri ne derse o valla.Santi'yi geçtim luis enrique bile bizi istediğini söylese inanmamSüreç oraya gidiyor, Santi de girdiğine göre yakındır Fabri haberi.