Transfer Nöbeti #11 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Maaş konusu doğru, ben yüksek maaşlar vererek büyüyen tek bir Avrupa kulübü görmedim.

Yüksek bonservis ve düşük maaştır genelde mentalite.

şöyle düşünüyorum ya da olumlu düşünmeye çalışıyorum

tr şu an çekim merkezi değil aynı bir dönem lig 1 gibi

psg önce biraz parayla sükse yapıp sonra bir projeye dönüştü

bizimkiler de 2yıl bu strateji ile önce burayı çekim merkezi yapıp sonra genç yıldız oyuncuları getirmeye dönerlerse işi kotarabiliriz

yoksa şu anki yöntemi uzun süre sürdürülebilir bulmuyorum ben de

Psg adına cl de baya bi kütle kaplar donna
Baya ipden aldığı pozisyon var açıkcası
elbette ama psg dediğimiz elit seviyede bir takım. o pozisyon verdiği anlarda yemediği takdirde çat diye cezayı kesebiliyor.
ama sıradan bir takımsan rakip mitralyöz gibi kaleyi tarayınca en iyi kaleci ile ortalama kaleci arasındaki fark ortadan kalkıyor. ikisi yiyor en sonunda çünkü. ekstra kurtarışlar da işe yaramamış oluyor.

Baskanina sor. Kasa dolu derken siritiyordu
Üstat bu arada paramız olabilir ama insanlar hoşuna gitmeyen isimler çıktığında aniden fakir moduna sokuyor kendini, enzo'ya fakirdik mesala edersona fakiriz hatta osimhen gelsin diğer bölgeler ile idare ederiz mesajları sağ bek'e sallai'nin düşünülmesi neler neler, donnarumma ismi cıktığı an psg olduk : D Ha bana sorarsan başkanda üfürüyor bahsedilen seviyelerde olsak lige en azından forvet ve kalecimiz ile başlardık muhtemelen başlayamayacağız.

elbette ama psg dediğimiz elit seviyede bir takım. o pozisyon verdiği anlarda yemediği takdirde çat diye cezayı kesebiliyor.
ama sıradan bir takımsan rakip mitralyöz gibi kaleyi tarayınca en iyi kaleci ile ortalama kaleci arasındaki fark ortadan kalkıyor. ikisi yiyor en sonunda çünkü. ekstra kurtarışlar da işe yaramamış oluyor.
Aktuel donna ,modunu açmış muslera ,çok fark ettirir
Ama çok tuzlu be ya

Donnaruma'yı getirip Ziraatte Batman Petrolspor deplasmanına çıkarma... Var bi hayalimiz
Üşenmeyip baktım Fransa kupasına Vannes diye bir kasaba takımına karşı deplasmanda forma giymiş Batman Petrolspordan çok daha Small bir kulüp gibi duruyor hedefleri küçültmeliyiz

IMG_0665.webp

IMG_0666.webp
IMG_0667.webp

düşünsene sallaisin futbolcumuyum ben lan diye duşun altında duvara yaslanarak kendinle tartışıyorsun

freiburgda ilk 11 bile giremiyorsun

ötüm ötüm korkuyorsun buradan herhalde bundesliga 2 ye düşeceğim diye

sonra bıyıklı bir adam çıkıyor ve sana 2,5 milyon maaş teklif ediyor

ve osimhenle, donnarummayla, icardiyle, saneyle, davinsonla aynı takımda oynuyorsun

bu hayatın bize bir sallai şansı borcu var

bu ne arkadaş euromillionda kazansan bu kadar mutlu olamazsın !

düşünsene sallaisin futbolcumuyum ben lan diye duşun altında duvara yaslanarak kendinle tartışıyorsun

freiburgda ilk 11 bile giremiyorsun

ötüm ötüm korkuyorsun buradan herhalde bundesliga 2 ye düşeceğim diye

sonra bıyıklı bir adam çıkıyor ve sana 2,5 milyon maaş teklif ediyor

ve osimhenle, donnarummayla, icardiyle, saneyle, davinsonla aynı takımda oynuyorsun

bu hayatın bize bir sallai şansı borcu var

bu ne arkadaş euromillionda kazansan bu kadar mutlu olamazsın !
Mason hocam bence bu senaryoya ahmet daha güzel gider yav, sallai'nin ayakları var en azından

Abi bu Donna hikayesi acayip Sane'ye benzedi. İki gün içerisinde kararını verecek vs muhabbeti oluyordu.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt