Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Rts o söylemler bbden cikmadan önce ve baskanin o aciklamalari yapmadan önceydiÜstat bu arada paramız olabilir ama insanlar hoşuna gitmeyen isimler çıktığında aniden fakir moduna sokuyor kendini, enzo'ya fakirdik mesala edersona fakiriz hatta osimhen gelsin diğer bölgeler ile idare ederiz mesajları sağ bek'e sallai'nin düşünülmesi neler neler, donnarumma ismi cıktığı an psg olduk : D Ha bana sorarsan başkanda üfürüyor bahsedilen seviyelerde olsak lige en azından forvet ve kalecimiz ile başlardık muhtemelen başlayamayacağız.
Bir de bütün bunların üzerine berke'ye gidilirse dursununda işi var seviyeyi çok yükselttik normal bir isim kesmez milleti : DRts o söylemler bbden cikmadan önce ve baskanin o aciklamalari yapmadan önceydi
Simdi baskan ister istemez herkesi umutlandirdi kasa dolu diye
Ozaman donnaruma ismi cikiyorsa taraftar ister
Bana da söyle.
Keklemiş seni.
Adminler şu ödül paralarını erkenden yatırsalar bizde o klassmana gireceğizde yatırmıyorlarbu taraftar olduğu süre e gsmin sırtı yere gelmez fazla endişelenmeyin
geçen sadece kendi çevremden gsye senede kaç para akıyor diye hesap kitap yaptım ofisde cnm sıkılmıştı
şöyle iyi 200-300 tane gsli var çevremde para kazanan erkek bireyler
rahat 100 ile 200 bin euro hesapladım
sadece kendi çevrem bu
Asensio zaten gelmek istemediği dış basında çıkmıştı bizim yerel basın bitti diye haber girdiAsensio iptal olmuş.
Mourinho; sağ kanatta İrfan Can ve Cengiz’den faydalanmayı düşünüyor.
(Sercan Hamzaoğlu)
Adminler şu ödül paralarını erkenden yatırsalar bizde o klassmana gireceğizde yatırmıyorlar