Transfer Nöbeti #11 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ornstein Ederson kalıyor haberini yinelemiş
IMG_1446.webp

“Kicker” dergisinin haberine göre Millot, transfer görüşmeleri için serbest bırakıldı. Ancak Atlético ile görüşmelerin sonucu henüz belli değil ve birkaç kulüple temas halinde olduğu belirtiliyor. Millot'un Pazartesi günü Rottach-Egern'deki antrenman kampına katılıp katılmayacağı ise henüz belli değil. Çıkış maddesi Ağustos başında sona erecek.

Şövalye zu PSG olmadıktan sonra bu sene bırakmazlar veya Costa

Peki diyelim ki donna ve ederson olmadı ? kime gidebileceğiz var mı isim. Hayır öyle isimler ortaya atıldı ki orta segment bir isim gelse 5. hafta formayı günaya verir söyleyeyim. Gelecek adamın sıfır kredi ile geliyor kalecilik yapamazsa vay haline.

Üstat bu arada paramız olabilir ama insanlar hoşuna gitmeyen isimler çıktığında aniden fakir moduna sokuyor kendini, enzo'ya fakirdik mesala edersona fakiriz hatta osimhen gelsin diğer bölgeler ile idare ederiz mesajları sağ bek'e sallai'nin düşünülmesi neler neler, donnarumma ismi cıktığı an psg olduk : D Ha bana sorarsan başkanda üfürüyor bahsedilen seviyelerde olsak lige en azından forvet ve kalecimiz ile başlardık muhtemelen başlayamayacağız.
Rts o söylemler bbden cikmadan önce ve baskanin o aciklamalari yapmadan önceydi

Simdi baskan ister istemez herkesi umutlandirdi kasa dolu diye

Ozaman donnaruma ismi cikiyorsa taraftar ister

bu işin sonu sağ beke Boey gelir, Yusuf ve Jelert giderse sol stoper ve 8-10 bölgelerine 23 yaş altı oyuncu alınır

Rts o söylemler bbden cikmadan önce ve baskanin o aciklamalari yapmadan önceydi

Simdi baskan ister istemez herkesi umutlandirdi kasa dolu diye

Ozaman donnaruma ismi cikiyorsa taraftar ister
Bir de bütün bunların üzerine berke'ye gidilirse dursununda işi var seviyeyi çok yükselttik normal bir isim kesmez milleti : D

25 milyon euro isteniyor. Sara'yı satın alın gerekirse. Kaleci mühim.

bu taraftar olduğu süre e gsmin sırtı yere gelmez fazla endişelenmeyin

geçen sadece kendi çevremden gsye senede kaç para akıyor diye hesap kitap yaptım ofisde cnm sıkılmıştı

şöyle iyi 200-300 tane gsli var çevremde para kazanan erkek bireyler

rahat 100 ile 200 bin euro hesapladım

sadece kendi çevrem bu

bu taraftar olduğu süre e gsmin sırtı yere gelmez fazla endişelenmeyin

geçen sadece kendi çevremden gsye senede kaç para akıyor diye hesap kitap yaptım ofisde cnm sıkılmıştı

şöyle iyi 200-300 tane gsli var çevremde para kazanan erkek bireyler

rahat 100 ile 200 bin euro hesapladım

sadece kendi çevrem bu
Adminler şu ödül paralarını erkenden yatırsalar bizde o klassmana gireceğizde yatırmıyorlar

Adminler şu ödül paralarını erkenden yatırsalar bizde o klassmana gireceğizde yatırmıyorlar

gurbolar için büyük para değil ilkerciğim
ağustosda trye geleceğim
ben eşime ve çocuklara forma alacağım kafadan 500 euro gidiyor yan eşantiyonları saymıyorum bile

benim gibi yüzbinlercesi var

Gardi napıyo bütün piyasayı ek başına kontrol etme amacında mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt