Transfer Nöbeti #11 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kadoraya bakacak olursak, Köhn ve Franky şuan için satılıp kiralanmayı düşünmüyorlar gibi, Zaniolo sakatlığı yoksa o da gidici muhtemelen.

valla vizyon vs konuşacaksak Erden Timur başknlığını konuşmamız lazım . o günler gelene kadarda borçlanma ve salak saçma harcamalar yaşamamalıyız (Diagne, Cuesta , Kutucu vb. )

ama bizim divanda Erden deniyor "Uyuttu gitti bizi" diyen dedeler var.

göreceğiz o günleride inşallah.
Erden Timur zaten hayalimdeki Baskan o bambaska olay

ET Baskan
AK Sportif AS
GG Sportif Direktör

Bambaska hayaller olabilir

Levent abiyi forumda eskiden beridir tanırım. Salladığını görmedim de bize neden isim söylemiyor anlamadım. Gönül mü koydun baba bize.? Çok ayıp..

Donnarumma geldi, Leao yolda, Singo gelirim dedi, Akanj her an açıklanabilir, Mukiele beklemede.

Bizi izlemeye devam edin.

Yok bro biliyorum da Hic mi yazmadin okan konusuna mesajini editleyip atacaktim bulamadim 5 dk aradim : )
Yapılan transferler ve açıklamalarından dolayı acayip eleştirdim bir dönem yolların ayrilmasini istedim hatta sona doğru desteğimizi verdik yine adam mat etti bizi tekrardan çünkü

Görüşmeleri Hatip yapıyorsa o uçaktan hayır gelme

Olmaz, gelmek istemez. Fransız milli adam Türkiye’ye çok zor gelir, net şekilde küçümsüyorlar bizi. Belki haklılardır da
Üstat Fransa'nın bizle derdi var. Memur arkadaşın ailesiyle bize basvurusunu da saçma bir sebepten reddettiler arkadaş baya saydiriyordu. Daha önceden de üç dört defa gidip gelmiş Fransa'ya hic sevmiyor

Screenshot_20250726_204823_Chrome.webp

Osimhen karar verdikten sonra gelir rahat olun demisken, Donnarumma icin tam tersini soyluyorum. Tamamen vakit kaybi. Isin kotu tarafi Man City Ederson'u da salmiyor gibi. Bakalim kim gelecek.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt