Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 46.531
- 20.849
- 2.233
Messi ise love atsana
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Messi ise love atsana
Eski mesajlarinizi dokturtme simdi..Gecen yaz surada 3-5 kisi savunuyorduk takimi foruma kalsa sezona cikmayacaktik
Erden Timur zaten hayalimdeki Baskan o bambaska olayvalla vizyon vs konuşacaksak Erden Timur başknlığını konuşmamız lazım . o günler gelene kadarda borçlanma ve salak saçma harcamalar yaşamamalıyız (Diagne, Cuesta , Kutucu vb. )
ama bizim divanda Erden deniyor "Uyuttu gitti bizi" diyen dedeler var.
göreceğiz o günleride inşallah.
Yapılan transferler ve açıklamalarından dolayı acayip eleştirdim bir dönem yolların ayrilmasini istedim hatta sona doğru desteğimizi verdik yine adam mat etti bizi tekrardan çünküYok bro biliyorum da Hic mi yazmadin okan konusuna mesajini editleyip atacaktim bulamadim 5 dk aradim : )
Olmaz, gelmek istemez. Fransız milli adam Türkiye’ye çok zor gelir, net şekilde küçümsüyorlar bizi. Belki haklılardır dachevalier 30 bonservis
yıllık 4
5 yıllık sözleşme
olmaz mı
Üstat Fransa'nın bizle derdi var. Memur arkadaşın ailesiyle bize basvurusunu da saçma bir sebepten reddettiler arkadaş baya saydiriyordu. Daha önceden de üç dört defa gidip gelmiş Fransa'ya hic sevmiyorOlmaz, gelmek istemez. Fransız milli adam Türkiye’ye çok zor gelir, net şekilde küçümsüyorlar bizi. Belki haklılardır da
Yapılan transferler ve açıklamalarından dolayı acayip eleştirdim bir dönem yolların ayrilmasini istedim hatta sona doğru desteğimizi verdik yine adam mat etti bizi tekrardan çünkü