Aykut Keskin
Büyük Kaptan
- 28 Haziran 2012
- 20.979
- 10.481
- 2.223
Osimhen-Barış-Sane hücum hattı rakipleri pas pas eder gibi duruyor inanılmaz atletizm
Bu üçlünün arkasında oynayacak zeki oyuncu lazım, yani İlkay.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Osimhen-Barış-Sane hücum hattı rakipleri pas pas eder gibi duruyor inanılmaz atletizm
abi sane merkeze kadar geliyor top almak için orta saha almazsak verimi düşecek , acil Sara yerine biri gelmeli.Ben yine pırpır bir kanat oyuncusunun merkeze gelip içeri girmeye çalıştığı bir oyun görmek istemiyorum.İnceci birini alsınlar
Hele Mertens'e ne demeli, habire tatil fotoğrafıHani olm Osimhen nerde ya. 2 aydir tatil yapiyo adam ne zaman gelecek de kamp gore ek de form tutacak.
Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Osimhen ne zaman form tutacak ? 2 hafta sonra lig 6 hafta sonra da şampiyonlar ligi başlayacak sezon başı kamp yememesi büyük sorun olacak gibiOsimhen-Barış-Sane hücum hattı rakipleri pas pas eder gibi duruyor inanılmaz atletizm
Büyük ihtimal Icardi 10 no pozisyonuna monte edilecek ama yakın gelecekte zor, denenmesi anca Eylül ayının ortasını bulur.Saranin formsuzlugu moralimi bozuyor..
Lemina- Toreira - Yunus 3lusunu hazirlamak sart oldu
çok izledim.3 kere 5 kere giriyordur Kimmich,Musiala hepsi top atıyordu öyle gelip 60 metrede top oynadığını görmedim ben pek.musiela varken de giriyordu sane
hiç mi izlemediniz
Yıllardır söylerim. Bunların ofislerine böcek yerleştireceksinbu astronomik oyuncu satan kuluplerin aninda potansiyelli oyuncu transfer etmelerine hastayim. aslinda takip edip direk salca olacaksin. lille, sportig lizbon , benfica, club brugge , rennes vs bunlara kene gibi yapisacaksin
Büyük ihtimal Icardi 10 no pozisyonuna monte edilecek ama yakın gelecekte zor, denenmesi anca Eylül ayının ortasını bulur.
Onu bırakmazlar da hazır para varken sağlam bir genç alsak iyi olurduUst seviye bir os lazim. Bruno fernandesi cekelim.