Transfer Nöbeti #11 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Acikcasi lig basliyor panigine yonetimin gelmemesi iyi.(Kaleci icin diyorum bunu) surec olarak kale icin biraz gec kalindi diyoruz ama almis oldaydik mesela, bugun psg donnaruma bosa ciktiginda izliyorda olurduk. Cok garip seyler. Umarim saglam adim atiyoruzdur

Osimhen bu haftasonu bitmeliydi ptesi/sali idmanda olmaliydi- bu konu artik uzadi benim gozumde. Haftasonuna kadar eyv 5 6 gun surer ivir zivir isler dedim ama hadi artik yani..(arsenalin gyokeres sureci daha da can sıktı 3 gunde hallettiler videosuns kadar)

Fisktur su:
Antep deplasmani
Karagumruk
Kayseri deplasmani
Rize
ARA
Eyup deplasman
CL maci

Araya kadar (bosnbir hafta gorunuyor ara dedigim kisimda)2 arka bahce maci var iceride, 2 tanede kolay sayilmayacak deplasman var(herkes yeni sezon gazinda sonucta)

Bu maclari gunay kalede hallederiz, mevcut kadro bu maclari kolayca kaldirabilir benim gozumde. (Bunuda defans icin dedim)

Yeterki planli transferi yapsinlar , panik degil. Agustos 10 a kadar osinve kaleci idmanlarda olnali artik. CL ye 1 ay kala ana kadro tamamlanmis olmali. Sezonu "erken" acmadik ama oyun vs detaylarinin oturmasi icinde maclar yapmak lazim esas dusunulen kadroyla.

EK:

Biraz iletisim olmasini isterdim ama yonetim tarafinda...

Temmuz 5 gibi osimhen cilginligi basladi, orda krediler var eyv- kolay degilde ,tum temmuz baska hic bir takviyeyi yapmamis olmakta enteresan. Bb spk florya vs vs hadi bunlarada tamamim. Gectigimiz haftaicinde bunlarda ok.

Yuklenmeyelim etmeyelim sabredelim ama 0 iletisim olmasi cok kotu(bu demek degilki buna gidiyoruz , sunu zorluyoruz) yonetim calistigini hatirlatacak bir sey. Bunlari hep bct haluk nevzat bilmem kim uzerinden duymamak lazim(osi sureci haric diyelim hadi)

Maalesef gec kalindi

Kaleci eksikligimiz 7-8 ay önceden belli olmasına rağmen hiç çalışma yapılmamış

Ağustos geldi ligler basliyor ama indirebildigimiz tek topcu sane

Gönderebildigimiz tek topcu da demirbay

Daha minimum 6-7 topcu gondermemiz lazim

Bu uyuşuk yonetimle bonservis bile kazanamayacagiz köhn dışında kimseden

Yine saçma sapan kiralık vereceğiz zorda kalıp

Yalnız Donnaruma derken Ederson’u kaçırırsak üzülürüz. Şu dönemde kaleci işini sonuçlandırmak lazım. Ligler baslayacak millet kalecisini neden versin.

Yalnız Donnaruma derken Ederson’u kaçırırsak üzülürüz. Şu dönemde kaleci işini sonuçlandırmak lazım. Ligler baslayacak millet kalecisini neden versin.
Ben hala bir noktada bu bonservis butcesi varken belcikali cocuk ya da tzolakisi kat kat dusuk maasla ikna et getir tarafindayim.(donnaruma ismi olsada surec cok kisa zamanda cozulur mu eminde degilim)

Gaza gelinecek psg taksit yapmayacak ya da baska bisey, 3 gunde cozulecek gibi gelmiyor bana bu is

Henuz daha " osimhenin istanbula gelisi icin arkadaslarinida misafir edecek ucak, ucakta calacak sarki listesisi hazirlaniyor" tivitleri atmadi mi muhabir tayfa.

Program
Ucak
Ucagin motor gucu falan konusulacak yakinda heralde "haber" diye

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt