- 13 Ekim 2014
- 108.717
- 58.379
- 4.588
Juve donnaya girebilirmis.
Di gregorio ya hayir demem
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Juvenin mevcut kalecisi mi o?Juve donnaya girebilirmis.
Aynen oJuvenin mevcut kalecisi mi o?
Begenenler vardi baya bu arada, domino efekti olur mu dersin.
Henuz daha " osimhenin istanbula gelisi icin arkadaslarinida misafir edecek ucak, ucakta calacak sarki listesisi hazirlaniyor" tivitleri atmadi mi muhabir tayfa.
Program
Ucak
Ucagin motor gucu falan konusulacak yakinda heralde "haber" diye
Onana asla ya, allah korusun. Kafayi yerizAynen o
Zaten donna nereye giderse onlarin ilk kalecisine hemen bulasirim (manutd haric)
Cok uyuz oluyorum yani boslukta bir sey yazmak icin kuduruyorlar ya.osimeni tasiyacagi ucaga yanlislikla dizel atildi haberleri gelir aksama
Yok onana altay felan olacagina günay en mantiklisiOnana asla ya, allah korusun. Kafayi yeriz
Acele panikle alinmamali demem o.Yok onana altay felan olacagina günay en mantiklisi
Di greogrio, ederson felan gayet akar, donna oralara giderse
Rezalet yav. 80% zarar. Bi leminayla eren tutmusGecen sene transferleri(bonservis)
Ekli dosyayı görüntüle 296365
+2 bilmemneler dahil degil gorselde saniyorum.morata kira ama 6 M diye sayiyorum.
Kabaca :
59.5 M euro + 18 M da kirasi ve opsiyonu diye 77.5 M eu yapiyor. Ki bunlardan 32 M nu(jelert cuesta franko ahmed) verimli degil. Kurtulmaya calisiyoruz, ahmedde kulube icin tuzlu acikcasi.(Bonservis olarak)
bu sekilde bakinca bonservis kulfetine az ve oz net isimler adina asla itiraz edilemez.(Donnaruma cekincem benim maas yuku yuzunden-karsiligini alma endisesi, yoksa ismen op basina koy tabiiki-genc potansiyel kaleci icinde bonservis +ucuz maasi daha uygun rota oalrak genelliyorum kafamda)
Maas konusu az biraz tatsiz ama.
Muslera ve mertens maaslarindan ciktik, moratan umarim bir seyler gelecek(oda maas yuku) , jelert cuesta franko 5 6 M luk maas yuku.
Boyle bakinca OK durumda olabiliriz gibi, tabii kale sonrasi defansif hamle icin kalacak butce ve maas durumu nasil olacak muamma.
Jakobsla sarada OK bence ya - paranin karsiligi tam olmayabilir belki tabide bugunun piyasa rakamlarina bakinca OK duruyorlar.Rezalet yav. 80% zarar. Bi leminayla eren tutmus
Zaten öngörüsüzlüğü dediğim, Kerem baştan beri gitmek istiyordu, Avrupadan talibi yoktu, Rusya’ya da gitmek istemedi; hoca, Kerem kalıyor deyip almadı. Son anda talip çıkınca yok parasına gönderdiler. Bu paraya gönderilmeli miydi, bu da ayrı bir konu tabi, girmiyorum..degil orda kerem bizi tongaya düsürdü, kero var diye gerek duymadik, bir anda kero gitmek istedi.