Transfer Nöbeti #11 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Juve donnaya girebilirmis.
Di gregorio ya hayir demem

Henuz daha " osimhenin istanbula gelisi icin arkadaslarinida misafir edecek ucak, ucakta calacak sarki listesisi hazirlaniyor" tivitleri atmadi mi muhabir tayfa.

Program
Ucak
Ucagin motor gucu falan konusulacak yakinda heralde "haber" diye

osimeni tasiyacagi ucaga yanlislikla dizel atildi haberleri gelir aksama

Donnarumma kime gidecekse bu hafta hızlıca sonuçlanır bence. Ins biz oluruz. Haydi Gardi baskan <3

Yok onana altay felan olacagina günay en mantiklisi

Di greogrio, ederson felan gayet akar, donna oralara giderse
Acele panikle alinmamali demem o.

Gunay bir sure zaten idare edecek seviyede.

Dogru kaleci yatirimi yapilip 1 ayda adapte edilmesi lazim CL ye kadar.

Zira osimheninde artik gelip idman yapmasi lazim

Donnaruma harici başka kaleci duyumu yok mu? Ederson duyumu iyi olurdu

Gecen sene transferleri(bonservis)
1000036310.webp

+2 bilmemneler dahil degil gorselde saniyorum.morata kira ama 6 M diye sayiyorum.

Kabaca :
59.5 M euro + 18 M da kirasi ve opsiyonu diye 77.5 M eu yapiyor. Ki bunlardan 32 M nu(jelert cuesta franko ahmed) verimli degil. Kurtulmaya calisiyoruz, ahmedde kulube icin tuzlu acikcasi.(Bonservis olarak)

bu sekilde bakinca bonservis kulfetine az ve oz net isimler adina asla itiraz edilemez.(Donnaruma cekincem benim maas yuku yuzunden-karsiligini alma endisesi, yoksa ismen op basina koy tabiiki-genc potansiyel kaleci icinde bonservis +ucuz maasi daha uygun rota oalrak genelliyorum kafamda)

Maas konusu az biraz tatsiz ama.

Muslera ve mertens maaslarindan ciktik, moratadan umarim bir seyler gelecek(oda maas yuku) , jelert cuesta franko 5 6 M luk maas yuku.

Boyle bakinca OK durumda olabiliriz gibi, tabii kale sonrasi defansif hamle icin kalacak butce ve maas durumu nasil olacak muamma. arda piyangosu inanilmaz duruyor su an.

Devre arasina Mutlaka lazim, eksik kaldi diyebilecegimiz ilk 11 takviyesi kalir mi emin degilim. Ama gecen sezon gibi 7 isme gitmeyecegimiz kesin.ki saglikli olan o bence

Son düzenleme:
Gecen sene transferleri(bonservis)
Ekli dosyayı görüntüle 296365
+2 bilmemneler dahil degil gorselde saniyorum.morata kira ama 6 M diye sayiyorum.

Kabaca :
59.5 M euro + 18 M da kirasi ve opsiyonu diye 77.5 M eu yapiyor. Ki bunlardan 32 M nu(jelert cuesta franko ahmed) verimli degil. Kurtulmaya calisiyoruz, ahmedde kulube icin tuzlu acikcasi.(Bonservis olarak)

bu sekilde bakinca bonservis kulfetine az ve oz net isimler adina asla itiraz edilemez.(Donnaruma cekincem benim maas yuku yuzunden-karsiligini alma endisesi, yoksa ismen op basina koy tabiiki-genc potansiyel kaleci icinde bonservis +ucuz maasi daha uygun rota oalrak genelliyorum kafamda)

Maas konusu az biraz tatsiz ama.

Muslera ve mertens maaslarindan ciktik, moratan umarim bir seyler gelecek(oda maas yuku) , jelert cuesta franko 5 6 M luk maas yuku.

Boyle bakinca OK durumda olabiliriz gibi, tabii kale sonrasi defansif hamle icin kalacak butce ve maas durumu nasil olacak muamma.
Rezalet yav. 80% zarar. Bi leminayla eren tutmus

Kendine ihanet edenlerde bugün

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

Ünyay a düzenli forma veremeyeceksek mutlaka bu sezon düzenli forma giyeceği bir takıma kiralık göndermemiz lazım bu çocukta inanılmaz potansiyel var.

degil orda kerem bizi tongaya düsürdü, kero var diye gerek duymadik, bir anda kero gitmek istedi.
Zaten öngörüsüzlüğü dediğim, Kerem baştan beri gitmek istiyordu, Avrupadan talibi yoktu, Rusya’ya da gitmek istemedi; hoca, Kerem kalıyor deyip almadı. Son anda talip çıkınca yok parasına gönderdiler. Bu paraya gönderilmeli miydi, bu da ayrı bir konu tabi, girmiyorum..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt