Emrah Duvar
Taçsız Kral
- 5 Ocak 2011
- 116.691
- 103.616
- 5.238
Eze yi 65En iyi adamlarini 35’e mi verecekler? Hem de transferin sonunda…
Olise yi 50-55 e sattılar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Eze yi 65En iyi adamlarini 35’e mi verecekler? Hem de transferin sonunda…
2 sene dicektinŞu lanet dönemin bitmesine son 10 gün
Piyasa uctu. Bu arada sterlin avro farkini da unutma. 55 milyon avro altina hayatta birakmazlar.Eze yi 65
Olise yi 50-55 e sattılar.
piyasa uçmuş olabilir ama kimse 29 yaşındaki oynadığı en büyük takım marsilya/palace olan adama da 55m vermesin.Piyasa uctu. Bu arada sterlin avro farkini da unutma. 55 milyon avro altina hayatta birakmazlar.
Yahu ben zaten eder veya verilmeli demedim. Bence de Leao kumari denenmeye deger. Leao’nun tavani Sarr’dan cok daha yuksek. Ayrica Leao sampiyonluga oynamaya aliskin bir oyuncu.piyasa uçmuş olabilir ama kimse 29 yaşındaki oynadığı en büyük takım marsilya/palace olan adama da 55m vermesin.
Eğer 55m paramız varsa Leao almak daha iyi belki üstüne para bile kalır
gidip Sarr a 35m üstü( Bana göre o bile fazla) verirlerse yazıklar olsun.Yahu ben zaten eder veya verilmeli demedim. Bence de Leao kumari denenmeye deger. Leao’nun tavani Sarr’dan cok daha yuksek. Ayrica Leao sampiyonluga oynamaya aliskin bir oyuncu.
Başkanım başkanım başkanım diyen adam niye etsin.Kavukcu kesin istifa eder.
Politika.Başkanım başkanım başkanım diyen adam niye etsin.
Pazartesi - "daha haftabasi ayilmadik yahu, bir toplanti yapalim bakalim. Simit falan da ayarlayin daha kahvalti yapmadik"Bugün artık birseyler olsun uçak kalksın ciddi görüşmeler olsun yıldık artık