- 31 Ağustos 2021
- 71.792
- 51.452
- 3.843
Molotoflu mizraklari degerlendirme vakti geliyorİsyan mi var? Ben tahta kazıkları bileyleyeyim
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Molotoflu mizraklari degerlendirme vakti geliyorİsyan mi var? Ben tahta kazıkları bileyleyeyim
Leao Osimhen seviyesinde ve düzenli 11 oynamak zorunda olan bir adam, onu da alıp sonra Zaha muamelesi yapacaksak onu da almayalım.Sarr mı? Leao mu?
Gedson belmas zamaninda aptallikti alinmamasi. Orada da kesin koltuktan "baskanim ben baskan" egosuyla aracilarla ugrastilar (bence).sara gedson takası acilen.
hocam free jadon sancho mu tercih ederdin 50milyona sarr miLeao Osimhen seviyesinde ve düzenli 11 oynamak zorunda olan bir adam, onu da alıp sonra Zaha muamelesi yapacaksak onu da almayalım.
Transfer edilen her kanat oyuncusu 433e uygun ve hepsi günün sonunda beklentilerin altında kalıyor, yeteneklerini gösteremiyorlar.
Şu ortamda orta sahada tutuculuk ve dribbling eksiği varken 50 m euroyu, 28 yaşında anca seviyesine ulaşan Senegal doğumlu birine vermek ahrazlık.
LeminaLeao Osimhen seviyesinde ve düzenli 11 oynamak zorunda olan bir adam, onu da alıp sonra Zaha muamelesi yapacaksak onu da almayalım.
Transfer edilen her kanat oyuncusu 433e uygun ve hepsi günün sonunda beklentilerin altında kalıyor, yeteneklerini gösteremiyorlar.
Şu ortamda orta sahada tutuculuk ve dribbling eksiği varken 50 m euroyu, 28 yaşında anca seviyesine ulaşan Senegal doğumlu birine vermek ahrazlık.
Sence Vlahovic 2. Forvet için gelir miydi?Demirovic yerine vlahovic daha ucuzdu![]()
her türlü LeaoSarr mı? Leao mu?
2500 dk süre verirrdik, +20m bonservis 5 maaş demirovic hiç mantıklı değilSence Vlahovic 2. Forvet için gelir miydi?
Kapında yatan adamı almamak hainliktir zaten. Bu aptallığı tekrar yaşıyoruz.Gedson belmas zamaninda aptallikti alinmamasi. Orada da kesin koltuktan "baskanim ben baskan" egosuyla aracilarla ugrastilar (bence).
ET o zaman da olsa , kapinda yatmis adami aninda cozerdi mesela.
Gercekten ilgi ve alakayla, isteyerek yapmakla oluyor bu isler.
Koltuk meraklisi cok, ama o koltugun gereksinimlerinde efor harcayan yok. Baya milletvekili gibi sportif as miz var.
Böyle bir şey varsa, ki emin değilim. Muhtemelen ödeme planlarıyla alakalıdır. Mesela biri 40 milyona razı olur ama direkt hepsini hesaba yatır der, öbürü 45 ister ama 5 taksitle ödeme şartını kabul eder. Bu gibi durumlar varsa eğer, özellikle bizim gibi kulüpler için taksitle ödeme her zaman daha cazip gelir.Benim anlamadığım Leao da Milan 40 milyon bandına inmişken veremediğimiz bonservisin çok daha fazlasını bu adamlara nasıl vereceğiz. Üstelik adamlar tok satıcı öyle futbolcu istiyor diye de fiyat kırmazlar.
Cok enteresan buldugum bir detay var medyada mesela uzun suredir.Kapında yatan adamı almamak hainliktir zaten. Bu aptallığı tekrar yaşıyoruz.
Düşman cidden içeride ya.
eze biraz pahalıya gitmiş Olise'de sağlam kazık yemişler 200M luk topçu oliseEze yi 65
Olise yi 50-55 e sattılar.
Simdi oyle, o zaman satildiginda ederini bulup satilmis iste.eze biraz pahalıya gitmiş Olise'de sağlam kazık yemişler 200M luk topçu olise
Reis sağ bek ve sol stoper çok sıkıntılı zaten bunun farkındayız. Ama en azından liverpool maçındaki gibi kapanıp kontralarla yine bir şekilde yenme ihtimalin oluyor. Fakat hücumda bomboş pozisyonlarda topu dağlara taşlara diken adamlarla maç 80 dakika 0-0 olsa yakalanan pozisyonu kaleye sokamadıktan sonra yaptığın defansın da önemi kalmıyor. Bir taraftan feragat etmeye gerek yok yönetimin işini düzgün yapması eksiklerin hepsini gidermesi lazım. Son gün de olsa bu transferler gelmeli. O yüzden daha yüksek sesle Dursun Özbek İSTİFA!buradaki zihniyeti hala anlamış değilim
ulan
cl'nin en zayıf, en işe yaramaz defansı var takımda. gelen geçen elini kolunu sallayarak gol atabilir sana
sallai kaan ayhan bardakçı elmalıyla, totalde 30 milyon euro piyasa değeri olmayan adamlarla barcelona bayern inter karşısına çıkacaksın. fulbeklerin zaten yandan yemiş
zaten ortasahası bitmiş, oyun formasyonu olmayan takım şu defansla 3 golden açmuyacak mı maçbaşı tarifeyi, ön tarafa messi'yi getirsen ne olacak
her maçı zaten kaybedeceksin, yapısal olarak başarı şansın yok
leao'yu ligde şampiyon olalım diye mi istiyorsunuz
hiç transfer yapmasak şu an eldeki oyuncularla yine şampiyon olamaz mıyız süper ligde?
yok cl için transfer istiyoruz
ulan o zaman DEFANS diye yıksanıza ortalığı abi, ne leaosu, ne sarrı? hay allah ya. stoper, solbek aldırın şu takıma. balatayı sıyırdık anasını satim ya
Haftasonu çalışmamış paşalar tatil yapmışlar daha süremiz çok sanki. Forumda küfür serbest bırakılsın transfer sezonunun sonuna kadar. Bunlara sert yorum yapmak istiyorum!!!Palace 50'ler 60'lardan bahsederken biz o Sarr'ı da alamayız zaten merak etmeyin. Şu anda mühim olan Pape-Matar Sarr da onu da alamayacağız diye korkuyorum, hiçbir somut gelişme yok kaç gündür. Yok oyuncu giderse, yok dolunay olursa, Güneş tutulursa diye diye oyalıyorlar hepimizi.