Transfer Nöbeti #11 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sarr mı? Leao mu?
Leao Osimhen seviyesinde ve düzenli 11 oynamak zorunda olan bir adam, onu da alıp sonra Zaha muamelesi yapacaksak onu da almayalım.

Transfer edilen her kanat oyuncusu 433e uygun ve hepsi günün sonunda beklentilerin altında kalıyor, yeteneklerini gösteremiyorlar.

Şu ortamda orta sahada tutuculuk ve dribbling eksiği varken 50 m euroyu, 28 yaşında anca seviyesine ulaşan Senegal doğumlu birine vermek ahrazlık.

sara gedson takası acilen.
Gedson belmas zamaninda aptallikti alinmamasi. Orada da kesin koltuktan "baskanim ben baskan" egosuyla aracilarla ugrastilar (bence).

ET o zaman da olsa , kapinda yatmis adami aninda cozerdi mesela.

Gercekten ilgi ve alakayla, isteyerek yapmakla oluyor bu isler.

Koltuk meraklisi cok, ama o koltugun gereksinimlerinde efor harcayan yok. Baya milletvekili gibi sportif as miz var.

Leao Osimhen seviyesinde ve düzenli 11 oynamak zorunda olan bir adam, onu da alıp sonra Zaha muamelesi yapacaksak onu da almayalım.

Transfer edilen her kanat oyuncusu 433e uygun ve hepsi günün sonunda beklentilerin altında kalıyor, yeteneklerini gösteremiyorlar.

Şu ortamda orta sahada tutuculuk ve dribbling eksiği varken 50 m euroyu, 28 yaşında anca seviyesine ulaşan Senegal doğumlu birine vermek ahrazlık.
hocam free jadon sancho mu tercih ederdin 50milyona sarr mi

Lemina
Sarr Batrakov
Sarr Osimhen Sane
Ya da Sane + Leao ile olur sanki

Gedson belmas zamaninda aptallikti alinmamasi. Orada da kesin koltuktan "baskanim ben baskan" egosuyla aracilarla ugrastilar (bence).

ET o zaman da olsa , kapinda yatmis adami aninda cozerdi mesela.

Gercekten ilgi ve alakayla, isteyerek yapmakla oluyor bu isler.

Koltuk meraklisi cok, ama o koltugun gereksinimlerinde efor harcayan yok. Baya milletvekili gibi sportif as miz var.
Kapında yatan adamı almamak hainliktir zaten. Bu aptallığı tekrar yaşıyoruz.
Düşman cidden içeride ya.

Benim anlamadığım Leao da Milan 40 milyon bandına inmişken veremediğimiz bonservisin çok daha fazlasını bu adamlara nasıl vereceğiz. Üstelik adamlar tok satıcı öyle futbolcu istiyor diye de fiyat kırmazlar.
Böyle bir şey varsa, ki emin değilim. Muhtemelen ödeme planlarıyla alakalıdır. Mesela biri 40 milyona razı olur ama direkt hepsini hesaba yatır der, öbürü 45 ister ama 5 taksitle ödeme şartını kabul eder. Bu gibi durumlar varsa eğer, özellikle bizim gibi kulüpler için taksitle ödeme her zaman daha cazip gelir.

Kapında yatan adamı almamak hainliktir zaten. Bu aptallığı tekrar yaşıyoruz.
Düşman cidden içeride ya.
Cok enteresan buldugum bir detay var medyada mesela uzun suredir.

Belmas kendi agziyla bunu cok kullandi. Ne zaman elestiri gelse "Galatasaray baskanina" " Galatasaray baskanlik makamina" "Galatasaray baskani olarak" diyordu. Surekli o pozisyonun vurgusu ve korumasi...

Dursun ozbek icinde medyada laf eden oluyor elestiren oluyor, yayincilarin tavri "Galatsaray baskaninina boyle demeyin" ama agizdan cikan aciklamalarda Dursun Ozbek ya da Sayin Dursun Ozbek oluyor.

Cok garip buluyorum bunun net anlasilmamasini. Makama degil makama zarar veren kisiye elestiri yapiliyor ediliyor halbuki. Yakismadigi icin...

Yok değil mi yine transfer... Allah sizi bildiği gibi yapsın... çok heyecanlandık avradını çok... bunun adı heyecan değil stres ve öfke lan...

Saat kacta kim atacak acaba "yonetim su an toplanti halinde" diye. Artik sonuc ve aksiyon havasi yaratip

Vay be cebimizde 40 milyon euro var ve biz alacak iyi kanat oyuncusu bulamıyoruz. Çapsızlıkta, iş bilmezlikte, rezillikte bir dünya markası Özbek kardeşler ve yönetimi

Palace 50'ler 60'lardan bahsederken biz o Sarr'ı da alamayız zaten merak etmeyin. Şu anda mühim olan Pape-Matar Sarr da onu da alamayacağız diye korkuyorum, hiçbir somut gelişme yok kaç gündür. Yok oyuncu giderse, yok dolunay olursa, Güneş tutulursa diye diye oyalıyorlar hepimizi.

Normalde biraz gerçekçi bakarsak, bizim şu durumdan endişe etmemiz lazım. Normal şartlarda bizim Tor ve Lemina üzerine Sarr'ı almamız lazım biz acaba hangisini göndersek diye düşünüyoruz. Stoper için de aynısı geçerli ama oraya anladığım hiç bakmıyoruz bile. Hücumda eksiğiz anladık da abi bu orta saha ve defansla ne kadar ileri gitmeyi planlayabilirsin ki?

buradaki zihniyeti hala anlamış değilim

ulan
cl'nin en zayıf, en işe yaramaz defansı var takımda. gelen geçen elini kolunu sallayarak gol atabilir sana
sallai kaan ayhan bardakçı elmalıyla, totalde 30 milyon euro piyasa değeri olmayan adamlarla barcelona bayern inter karşısına çıkacaksın. fulbeklerin zaten yandan yemiş

zaten ortasahası bitmiş, oyun formasyonu olmayan takım şu defansla 3 golden açmuyacak mı maçbaşı tarifeyi, ön tarafa messi'yi getirsen ne olacak
her maçı zaten kaybedeceksin, yapısal olarak başarı şansın yok

leao'yu ligde şampiyon olalım diye mi istiyorsunuz
hiç transfer yapmasak şu an eldeki oyuncularla yine şampiyon olamaz mıyız süper ligde?
yok cl için transfer istiyoruz
ulan o zaman DEFANS diye yıksanıza ortalığı abi, ne leaosu, ne sarrı? hay allah ya. stoper, solbek aldırın şu takıma. balatayı sıyırdık anasını satim ya
Reis sağ bek ve sol stoper çok sıkıntılı zaten bunun farkındayız. Ama en azından liverpool maçındaki gibi kapanıp kontralarla yine bir şekilde yenme ihtimalin oluyor. Fakat hücumda bomboş pozisyonlarda topu dağlara taşlara diken adamlarla maç 80 dakika 0-0 olsa yakalanan pozisyonu kaleye sokamadıktan sonra yaptığın defansın da önemi kalmıyor. Bir taraftan feragat etmeye gerek yok yönetimin işini düzgün yapması eksiklerin hepsini gidermesi lazım. Son gün de olsa bu transferler gelmeli. O yüzden daha yüksek sesle Dursun Özbek İSTİFA!

Palace 50'ler 60'lardan bahsederken biz o Sarr'ı da alamayız zaten merak etmeyin. Şu anda mühim olan Pape-Matar Sarr da onu da alamayacağız diye korkuyorum, hiçbir somut gelişme yok kaç gündür. Yok oyuncu giderse, yok dolunay olursa, Güneş tutulursa diye diye oyalıyorlar hepimizi.
Haftasonu çalışmamış paşalar tatil yapmışlar daha süremiz çok sanki. Forumda küfür serbest bırakılsın transfer sezonunun sonuna kadar. Bunlara sert yorum yapmak istiyorum!!!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt