Aykut Keskin
Büyük Kaptan
- 28 Haziran 2012
- 21.450
- 10.820
- 2.223
1 ay önce imzaladıkları adam gidiyor.
Amatörler vasatlar
Amatörler vasatlar
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cuk oturur..sara gedson takası acilen.
Kufur icin > X. Olan biten buradaForumda küfür serbest bırakılsın transfer sezonunun sonuna kadar. Bunlara sert yorum yapmak istiyorum!!!
Temmuz sonu takimla calismalara baslamisti ama sakat suanLeao en son ne zaman ciddi idman / mac yapmisti bu arada? Transfer diye sezonlar acildi oynamiyor etmiyor herif ustelik (sakatlik vs vs yazildida pek inanmadim)
Yonetimden kimse oyuncunun ayagina giden yok zaten. Sadece hoca facetime uzeri oyuncularla yuzyuze konusuyor.Yönetim bir tane bile yüz yüze transfer görüsmesi yapmamis
Fahis bedel önererek ikna ediyorlar anca oyunculari; vizyon, caba, pazarlik desen koca bir SIFIR
Ne desek az size rezil herifler
Usendim bakmaya, sakatligi nasil bir durum? Transfer sakatligi ya da ufak agrilar mi yoksa basbaya sakatlik mi 1 hafta geriye goturecek.Temmuz sonu takimla calismalara baslamisti ama sakat suan
Hamstring sakatligi ama Agustos sonu takimla calismalara baslayacakmis diyorlar.Usendim bakmaya, sakatligi nasil bir durum? Transfer sakatligi ya da ufak agrilar mi yoksa basbaya sakatlik mi 1 hafta geriye goturecek.
Makul sartlarda gelirse diye ondan yazdim 4 sene 10 milyon kim verir onaHakan neden makul sartlarda gelsin? Senelik 10’dan 4 yillik kontrat ister.
Alsak 2 lig + CL oynayamaz o zaman heralde.Hamstring sakatligi ama Agustos sonu takimla calismalara baslayacakmis diyorlar.
Bunun adi rahata kacmak ve is bilmezliktirYonetimden kimse oyuncunun ayagina giden yok zaten. Sadece hoca facetime uzeri oyuncularla yuzyuze konusuyor.
Bizim yoneticilerin oyuncularla yuz yuze gorusme yapmamalari daha iyi. Gecen sene Zalewski ve Doue ile gorusme yaptilar, adamlar gelmekten vazgecti.Yönetim bir tane bile yüz yüze transfer görüsmesi yapmamis
Fahis bedel önererek ikna ediyorlar anca oyunculari; vizyon, caba, pazarlik desen koca bir SIFIR
Ne desek az size rezil herifler
Bunu bile yapamazlarTel ve Demirovic ile transfer kapanıyor deniyor