- 12 Şubat 2010
- 5.227
- 1.432
- 1.748
2 Eylül günü öğle saatlerinde Julián Álvarez tweetleri atılmaya başlar.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sancho 90 m euro verilirken dahi sevmezdim onu, pembe götlünün teki.hocam free jadon sancho mu tercih ederdin 50milyona sarr mi
Oyunculara fahiş bedeller vererek kulüplerini ikna etmelerini bekliyoruz bu yaz tüm transferlerde, sonuç olarak da bu yaklaşım işlemiyor.Benim anlamadığım Leao da Milan 40 milyon bandına inmişken veremediğimiz bonservisin çok daha fazlasını bu adamlara nasıl vereceğiz. Üstelik adamlar tok satıcı öyle futbolcu istiyor diye de fiyat kırmazlar.
Adamlar 3 aydır tatilde 1 tane yönetici yurtdisina transfer görüşmesine gitmemiş bu dönem.Haftasonu çalışmamış paşalar tatil yapmışlar daha süremiz çok sanki. Forumda küfür serbest bırakılsın transfer sezonunun sonuna kadar. Bunlara sert yorum yapmak istiyorum!!!
En az 10 defa canli izledim kendisini, tam böyle bonservis elinde Umut bulut kasa takilip katki verecek Adam , ama 20 m felan tövbeeeeeAdamı oturup 1 kere izlemediğine eminim
Bırakın şu twitterdaki malların peşinden gitmeyi
Leao potensiyeli burası. Sezon öncesi hazırlık maçı yaptı, dünya kupasına gitti ayrıcaLeao en son ne zaman ciddi idman / mac yapmisti bu arada? Transfer diye sezonlar acildi oynamiyor etmiyor herif ustelik (sakatlik vs vs yazildida pek inanmadim)
Leao potensiyeli burası. Sezon öncesi hazırlık maçı yaptı, dünya kupasına gitti ayrıca
zaten bu saatten sonra gelen oyuncu milli aradan sonra hazır olacak. Milli ara daha fazla bu seneDk ya gitti de sonrasinda aktif ve konsantre idman vs yapmissa ne ala.
Gelip hocadan "adaptasyon, yukleme" duymayalim olursa , ayda 1 m euroya yakin maas gomulecek