Transfer Nöbeti #11 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
hocam free jadon sancho mu tercih ederdin 50milyona sarr mi
Sancho 90 m euro verilirken dahi sevmezdim onu, pembe götlünün teki.

Sarr en azından katkı verir, Sancho’ya iki küfredersen erkek arkadaşlarına gider teselli için.

Benim anlamadığım Leao da Milan 40 milyon bandına inmişken veremediğimiz bonservisin çok daha fazlasını bu adamlara nasıl vereceğiz. Üstelik adamlar tok satıcı öyle futbolcu istiyor diye de fiyat kırmazlar.
Oyunculara fahiş bedeller vererek kulüplerini ikna etmelerini bekliyoruz bu yaz tüm transferlerde, sonuç olarak da bu yaklaşım işlemiyor.

bugün öğleden sonra hiç haber düşmezse haftasonuna kadar bir halt olmaz
ne yazık ki bunlara stadda 50 bin kişi organize şekilde ana avrat sövmeden istifa etmeyecekler belli ki

Rüyamda Dursun Özbek basın toplantısında Tresoldi'yi açıklıyordu. "U23 olayını aradan çıkardık şimdi son güne kadar fırsat kovaliycaz" diyordu. Duyum değil dream.

Şu saatten itibaren maalesef ki artık bu yönetim müthiş bir gizlilik yürüttüğü transferleri açıklayacak ümidi ile yaşıyoruz. Gelinen nokta bu. Fakat bu yönetimin bunu yapma kabiliyetininn de kocaman bir sıfır olduğunu da biliyoruz,. Geçmiş olsun.

Leao en son ne zaman ciddi idman / mac yapmisti bu arada? Transfer diye sezonlar acildi oynamiyor etmiyor herif ustelik (sakatlik vs vs yazildida pek inanmadim)

singo sat
nhaga kirala

2 yetişkin + 2 u23

p.matar sarr
leao
u23 sağ bek
u23 santrafor
ümit akdağ

HADİ LAN ÇABUK

Leao potensiyeli burası. Sezon öncesi hazırlık maçı yaptı, dünya kupasına gitti ayrıca

Dk ya gitti de sonrasinda aktif ve konsantre idman vs yapmissa ne ala.

Gelip hocadan "adaptasyon, yukleme" duymayalim olursa , ayda 1 m euroya yakin maas gomulecek

Da yani o grafik yamal icin u21 ler grafigi. Rafa leo gecmisten referans olarak yazilmis bu arada. Ayni leao olmayabilir su an.

Çare Real Madrid. Başka çıkış yolu yok. Endrick, Camavinga Diaz 3'lüsünü çekip çıkarmamız lazım.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt