Transfer Nöbeti #11 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben leminayi kesinlikle göndermezdim

zingo gibi paso yatan adam varken oynayan adami göndermek intihar olur

zingo patladi elde yapacak bir sey yok üce bese bakmadan satacaklar ya da kiralik verecekler

Yönetim bir tane bile yüz yüze transfer görüsmesi yapmamis

Fahis bedel önererek ikna ediyorlar anca oyunculari; vizyon, caba, pazarlik desen koca bir SIFIR

Ne desek az size rezil herifler

Fahis bedel önererek ikna ediyorlar anca oyunculari; vizyon, caba, pazarlik desen koca bir SIFIR

Yonetimden kimse oyuncunun ayagina giden yok zaten. Sadece hoca facetime uzeri oyuncularla yuzyuze konusuyor.

Orta sahaya matar Sarr ve Hakan gelsin Kanada tel Leao ismaila sar Kşm gelirse gelsin önce orta saha mevcut orta sahamız eli belinde yürüyor çünkü

Yonetimden kimse oyuncunun ayagina giden yok zaten. Sadece hoca facetime uzeri oyuncularla yuzyuze konusuyor.
Bunun adi rahata kacmak ve is bilmezliktir

Erden Timur ta Ispanya‘ya gitmisti Angelino ile görüsmek icin mesela; evet günün sonunda katki vermedi ama o zaman tas gibi transferdi. Zaha‘da da aynisini yapmisti galiba. Wanda‘yi Istanbul‘a cagirmisti, sonra Wanda hayran kalip hic gelmek istemeyen Icardi‘yi ikna etmisti sonrasini hepimiz biliyoruz.

Bunlarin yaptigi gibi yöneticilik yapilmaz, sen evinden oturup ona buna fahis bedelle yazili teklif gönder, ee onu sen ben de yapariz zaten.

Bizim yoneticilerin oyuncularla yuz yuze gorusme yapmamalari daha iyi. Gecen sene Zalewski ve Doue ile gorusme yaptilar, adamlar gelmekten vazgecti.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt