Transfer Nöbeti #11 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Pape nin menajeri de bize rest çekmiş. Bu tarzda haberler çoğalmaya başladı bir sürü oyuncuyla konuşup konuşup harekete geçmiyoruz anlaşılan . Bu sene acayip rezil ettiler bizi piyasaya
Neymiş mevzu reis haberi göremedim. Eğer türk kaynaklıysa haber yolunu yapmaya başladılar kimseyi almayacakları için bahaneler hazırlanıyor :D

Neymiş mevzu reis haberi göremedim. Eğer türk kaynaklıysa haber yolunu yapmaya başladılar kimseyi almayacakları için bahaneler hazırlanıyor :D
Mustafa yiğitin söylediğine benzer şeyler oyuncu menajeri ile anlaşmışlar menajer kulüple görüşmüş sonra bizimkilerden ses yok . BuZeze ve birkaç oyuncu da daha bu şekilde haberler çıktı

Bugün toplantı yarın süper kupa kutlamaları ertesi gün fenerin UCL maçını bekleme, öbür gün UCL kura son olarak Cuma günü zaten bu gruptan çıkamayız ve kapanış

eylül ü bekleyin hep dedim, son dk yeni yeni sallailerimiz olur. bunlardan bir şey beklemeyin. hazirandan beri yazıyorum aynı noktadayım. ucl deplasmanları zulüm olur bu sene. dk kovalarız ekrandan ne zaman maç bitecek diye. bir çuval inciri berbat edecekler, çok büyük yazık valla.

Zaha > Sane
Sane bir tek fener maçlarında onlara ters geldi ki yine gelecektir. Hâlâ çok yavaş takımlar

Yetmediği gibi transfer piyasasında bizi rezil rüsva mı ediyorlar şimdi? Bunların güç zehirlenmeleri yüzlerine fena çarpılacak, bu taraftar diğer düşük iq koyunlara benzemez yalnız…

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt