- 22 Ocak 2010
- 52.488
- 33.793
- 3.073
Palace-zaha durumu da korkutuyo beniYorumundan anladim zaten oyle dusuk bir fiyat bicmeni.
Ayrica Leao'yu 35'e salsalar zaten suan Erzurum macinda izlemis olurdun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Palace-zaha durumu da korkutuyo beniYorumundan anladim zaten oyle dusuk bir fiyat bicmeni.
Ayrica Leao'yu 35'e salsalar zaten suan Erzurum macinda izlemis olurdun.
28-29 yaşına gelip 2 yıldır topçu olmasıPalace-zaha durumu da korkutuyo beni
Daha dur. 1 eylul de bari langi alin ulan hainler diye kaos cikacak burdaTAMAM ULAN LEAO GELSİN YA
Ben langı daha çok isterim bu arada zatenDaha dur. 1 eylul de bari langi alin ulan hainler diye kaos cikacak burda
Aracı menajer olacak dallamalar nasıl para kazanacaktamam ilk temas menajer aracılığı ile olur da ulan bir yönetici de gidip oyunculara projeleri, istanbulda onları nelerin beklediğini, taraftarı, oyunu anlatmaz mı
fatih hocam yetişşşş
ismi çıkmıştı sanki bizimle
Sen ben okeyiz de forumun 90% falan kaos cikarip 50-60% ban yiyecekBen langı daha çok isterim bu arada zaten
Ama 25 fln çok 17ye sararlarsa
Sara var batrakov var daha playmaker neden alıyoruz bize tempolu fiziksel mücadele canavarı dengeli orta saha lazım pape matarr Sarr diğer adı ileBir tane düzgün hakan gibi playmaker alıp yanına sarr atsak valla ligde top bizdeyken singo daha öne çıkar sarr da içeri doğru yerleşirdi fb,bjk dahil tüm takımların ileride osi-ismaila sarr ile osurturduk kimse ne karşılık verebilirdi ne de korkudan takımı one cikarabilirdi ama işte sara-torr olduğu sürece merkezi iyi kapatıp bloklara basıp her türlü osiye uzun vurmak zorunda bırakırlar bizi çünkü saraya basınca birakiyor zaten topu direkt.Hakan-sarr çıksan totosu olan bassın dersin direkt