- 3 Haziran 2015
- 57.703
- 67.026
- 4.143
Abimi de alırsanız gelirim maddesi var mıdır
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Gittens'i göndermeyeceklermiş sanırım.Chelsea büyük ihtimalle Gittens, Delap ve Quenda'yi kiralayacak. Quenda bir ara sakattı ama sakatlığı geçtiyse çok iyi olur.
efecan hoLeao
Sarr
Sarr
Leao
Leao
Can uzun
Leao
Sarr
Leao
Leptop recai
Sarr
Leao
![]()
Demirovic 30m versinler gelsin umrumda olmaz şampiyonluk gidiyorArtik maliyet islerini gecmek lazim, en azindan taraftar olarak diyorum bunu yoksa yonetim tabi ki maliyeti dusunur orasi ayri bir konu ama iyi oyuncu gelsin diyorsak "su kadar eder, su kadar etmez, su kadari fazla" gibi soylemlerden vazgectim.
Olmus 25 Agustos (bugun de birsey olmayacagi icin yazdim boyle).
Kaldi 1 hafta. Leao mu gelir, Sarr mi gelir, baskasi mi bilemem ama 50 vermeleri gerekiyorsa verecekler bu saatten sonra baska bir alternatif yok. Alternatif var tabi, o da cacik bir oyuncuya 25-30 falan vermeleri olur, sonra seneye bundan nasil kurtulalim diyebiliriz. Kiralik falan bos isler, cunku elin adami anca copunu kiralik gonderir bu saatten sonra. Onlar da kimseyi tatmin etmez.
Biz verdik muhtemelen 10-12 civarı ve kabul etmedi Araplar vermiştir 20-25 milyon bir anda 5 büyük lig ilgi çekici gelmemeye başlamıştır.Denemedeb bilemeyiz
O degilde hani martinelli 5 buyuk lig disinda bir lige gitmeyi dusunmuyordu? Araplara gitmek uzere hain