Transfer Nöbeti #11 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Artik maliyet islerini gecmek lazim, en azindan taraftar olarak diyorum bunu yoksa yonetim tabi ki maliyeti dusunur orasi ayri bir konu ama iyi oyuncu gelsin diyorsak "su kadar eder, su kadar etmez, su kadari fazla" gibi soylemlerden vazgectim.

Olmus 25 Agustos (bugun de birsey olmayacagi icin yazdim boyle).

Kaldi 1 hafta. Leao mu gelir, Sarr mi gelir, baskasi mi bilemem ama 50 vermeleri gerekiyorsa verecekler bu saatten sonra baska bir alternatif yok. Alternatif var tabi, o da cacik bir oyuncuya 25-30 falan vermeleri olur, sonra seneye bundan nasil kurtulalim diyebiliriz. Kiralik falan bos isler, cunku elin adami anca copunu kiralik gonderir bu saatten sonra. Onlar da kimseyi tatmin etmez.

Artik maliyet islerini gecmek lazim, en azindan taraftar olarak diyorum bunu yoksa yonetim tabi ki maliyeti dusunur orasi ayri bir konu ama iyi oyuncu gelsin diyorsak "su kadar eder, su kadar etmez, su kadari fazla" gibi soylemlerden vazgectim.

Olmus 25 Agustos (bugun de birsey olmayacagi icin yazdim boyle).

Kaldi 1 hafta. Leao mu gelir, Sarr mi gelir, baskasi mi bilemem ama 50 vermeleri gerekiyorsa verecekler bu saatten sonra baska bir alternatif yok. Alternatif var tabi, o da cacik bir oyuncuya 25-30 falan vermeleri olur, sonra seneye bundan nasil kurtulalim diyebiliriz. Kiralik falan bos isler, cunku elin adami anca copunu kiralik gonderir bu saatten sonra. Onlar da kimseyi tatmin etmez.
Demirovic 30m versinler gelsin umrumda olmaz şampiyonluk gidiyor

Daniele Longo: "Leão'nun ne yapacağını kestirmek kolay değil. Galatasaray temsilciler aracılığıyla oyuncuya olan ilgisinin sürdüğünü belirtti. Milan şu ana kadar 60 M€ talebinde katı dursa da, 45-50 M€ civarında somut bir teklif gelirse bunu geri çeviremez ve oyuncuyla birlikte değerlendirmek zorunda kalır."

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt