- 16 Haziran 2010
- 206.304
- 159.166
- 6.838
Tuzemen ve Kaya bunlari dile getiriyor.Kim konusuyor? Kolpaci gazeteciler mi yoksa sosyal medya ergenleri mi? Bu beceriksiz, yalanci yonetim bile CL kurasini transfer icin bahane gostermez.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tuzemen ve Kaya bunlari dile getiriyor.Kim konusuyor? Kolpaci gazeteciler mi yoksa sosyal medya ergenleri mi? Bu beceriksiz, yalanci yonetim bile CL kurasini transfer icin bahane gostermez.
Şunu laf diye söyleyenin zekasından şüphe bile etmem, direkt geri zekalı derim gönül rahatlığıyla; yönetici, gazeteci, profesör, youtuber filan ayırt etmeden...Ekli dosyayı görüntüle 332673
Ekli dosyayı görüntüle 332674
Ekli dosyayı görüntüle 332676
Simdi bu kuradan hangisi cikarsa ciksin transferi nasil etkileyebilir? Salak salak seyler konusuluyor.
Onları da alamayacaklarOyle deme. Iki cop alirlar.
Simit Ayran diye bir hesap acabilirsin duyumcuyum diye yurutursun belki.Gs yonetimi kesin olarak 4 adet worldclass transfer yapacak
Via simit ayran
Simit Ayran diye bir hesap acabilirsin duyumcuyum diye yurutursun belki.
Bas kolpacilarTuzemen ve Kaya bunlari dile getiriyor.
Baya iyi 2li bu arada heaHocam cafer icin uygun buldum bu ismi
O kadar da degil be hocam. Yabanci kontenjanini coplerle doldururlar. Ama Nelsson'u tutup stoperi doldurduk derseler tam bir komedi olur.Onları da alamayacaklar
Onu da tutmazlar...O kadar da degil be hocam. Yabanci kontenjanini coplerle doldururlar. Ama Nelsson'u tutup stoperi doldurduk derseler tam bir komedi olur.
@Aybars Aydaraldık genişlet ya rab