- 18 Mayıs 2011
- 23.414
- 12.823
- 1.998
Dua etsinler batrakov iyi çıksın... yoksa cayır cayır yanacağız
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
çünkü falcao sakatlanıp durduğu için andone bacağı bıraktığı için psg deplasmanında emre mor çıktı iç sahadaki brugge maçında da adem büyük golü atmıştı. özellikle son dakika diatta'dan yediğimiz gol ile elendiğimiz için ne diattayı ne o seneyi unutamıyorum. diatta'yı sonrasında bizde çok istemiştim de monacoya gitti harcandı.forvette kimse yoktu tek golü adem büyük attı diye hatırlıyorum rtaş.
çünkü falcao sakatlanıp durduğu için andone bacağı bıraktığı için psg deplasmanında emre mor çıktı iç sahadaki brugge maçında da adem büyük golü atmıştı. özellikle son dakika diatta'dan yediğimiz gol ile elendiğimiz için ne diattayı ne o seneyi unutamıyorum. diatta'yı sonrasında bizde çok istemiştim de monacoya gitti harcandı.forvette kimse yoktu tek golü adem büyük attı diye hatırlıyorum rtaş.
Yallah Forza R. Madrid Foruma4 adet world class transfer bekliyorum
4 adet world class transfer bekliyorum
Haha herşey tamam ama başarısızlık diye demezler başka bir isim bulunurGalatasaray baba transferi ocak ayına bıraktı.
Liste hazır, dursun başkan yaz transferindeki başarısızlık nedeniyle üzgün ve kendini affettirmek istiyor. Transfe sezonu başlamadan listedeki çileklerle anlaşarak taraftara ocak hediyesi verecek.
Alın karaktersiz herifler, zorlanmadan bunu haber olarak virgülüne dokunmayan paylaşın.
pürüz durumu nedir4 adet world class transfer bekliyorum
Oyle deme. Iki cop alirlar.Kimseyi alamayacaklar...
Postu gören gsc yöneticileriOkey reklamı gibiyiz
gs transferi
Pürüzlü
Geciktirici
23 altı
Okey reklamı gibiyiz
gs transferi
Pürüzlü
Geciktirici
23 altı
Kim konusuyor? Kolpaci gazeteciler mi yoksa sosyal medya ergenleri mi? Bu beceriksiz, yalanci yonetim bile CL kurasini transfer icin bahane gostermez.Ekli dosyayı görüntüle 332673
Ekli dosyayı görüntüle 332674
Ekli dosyayı görüntüle 332676
Simdi bu kuradan hangisi cikarsa ciksin transferi nasil etkileyebilir? Salak salak seyler konusuluyor.