Transfer Nöbeti #11 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
forvette kimse yoktu tek golü adem büyük attı diye hatırlıyorum rtaş.
çünkü falcao sakatlanıp durduğu için andone bacağı bıraktığı için psg deplasmanında emre mor çıktı iç sahadaki brugge maçında da adem büyük golü atmıştı. özellikle son dakika diatta'dan yediğimiz gol ile elendiğimiz için ne diattayı ne o seneyi unutamıyorum. diatta'yı sonrasında bizde çok istemiştim de monacoya gitti harcandı.

forvette kimse yoktu tek golü adem büyük attı diye hatırlıyorum rtaş.
çünkü falcao sakatlanıp durduğu için andone bacağı bıraktığı için psg deplasmanında emre mor çıktı iç sahadaki brugge maçında da adem büyük golü atmıştı. özellikle son dakika diatta'dan yediğimiz gol ile elendiğimiz için ne diattayı ne o seneyi unutamıyorum. diatta'yı sonrasında bizde çok istemiştim de monacoya gitti harcandı.

Bu takımın asla büyük değişime ihtiyacı olduğunu düşünmedim

Her zaman kadro istikrarından yana oldum

Sinirim bu yüzden zaten. Gerçekten hepi topu yapılması gereken en fazla 5 hamle vardı.

3 tane ilk 11’e monte edilecek iyi klas topçu, 2 tane rotasyona ekleme. Tüm iş bitecekti.

Hiçbir şeyi beceremediler

bırakın sezonu transferi gelin gscimbom olarak diğer büyük galatasaray hesaplarını da davet ederek fatih terim başkanlığı için akım başlatalım

medya da kongre üyeleri de bunu takip eder sonra

Lan siz ne bicim insansiniz su takima alacaginiz 1 topcu var Matar Sarr gerisini oyle boyle cozersin.. Herifler 25 milyona birakiyor ki 1 sene once istesek belki 50-60 cekeceklerdi.. Adamin kotu oynadigi da yoktu tottenham o kadar mal bir takimdi ki yenilgileri hep topcularda arayip sacma salak rotasyonlarla herifi gozden cikardilar..D.Spencei bile 30 milyona satacak kadar aptal bir kulup tottenham..
Koca kulupte 1 tane de topcudan anlayan adam olmaz mi ? İnanin 40 falan isteseler boyle israrci olmayacagim orta saha diye al abi iste sana Osimhen gibi bir firsat.. Topculuk manasinda elbette Osimhen ayarinda falan demiyorum ama f/p olarak harika bir is olur ..

Galatasaray baba transferi ocak ayına bıraktı.
Liste hazır, dursun başkan yaz transferindeki başarısızlık nedeniyle üzgün ve kendini affettirmek istiyor. Transfe sezonu başlamadan listedeki çileklerle anlaşarak taraftara ocak hediyesi verecek.

Alın karaktersiz herifler, zorlanmadan bunu haber olarak virgülüne dokunmayan paylaşın.
Haha herşey tamam ama başarısızlık diye demezler başka bir isim bulunur :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt