Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 47.689
- 21.382
- 2.288
Deniz Bertug ikilisinden Bertug'u seçerim ama o da Kutucu gibi dengesiz. Gereksiz faul filan çok yapar gibi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
başka derdin yok mu dostumyau bi tek ben sinir harbinde miyim
siz mi çok rahatsınız
benim gibisiniz de çaktırmıyor musunuz anlamadım ki bilader
Ceza almamak için fikirlerimi yazamiyorumyau bi tek ben sinir harbinde miyim
siz mi çok rahatsınız
Leao'da biz 35+5 veriyoruz Milan 55 civarı istiyor.Leao ne milanda kalmak istiyor ne arabistan
biz 35m veriyoruz adamlar 45m istiyor
transferin bitmemesin sebebi bu
40m ve bonuslara ciksak aninda bitecek hala pazarlik
yokbaşka derdin yok mu dostum
Sen sinirlenince herkes pamuk gibi olduyau bi tek ben sinir harbinde miyim
siz mi çok rahatsınız
Bunlar cektikleri krediler vs de konustuklari disinda hesap kitap mi var ya da daha mi fena acaba? Ya da florya hususunda hala yikim olmadi etmedi herifler nakit verdiler gecen yaz , cezai maddeler mi var. Bu kadar iletisimsizlik nefret ettirdi.Haziran sonu 4 sponsorluk anlaşması vardı mesela bana gelen bilgi. Onlarda da gelişme yok.
Bu yıl gerçekten her anlamda çok garip ve ilginç geçiyor. Anormal bir süreç var ama altında yatan sebep ne merak konusu.
Ortashaa olmadan olmaz bu seferÜmit
Sarr
Harder
Tel
Kimse gitmiyorsa en iyisi bu olur. Tel yerine başka kim var bilmiyorum. Malick de pahalı olur
yokk ossiz olmaz 2 os olursa her şeye razı olurum sara-torreira ile olmazİskender yakında bari köfte ekmek alın gelirken ona da razıyım diyecek