Transfer Nöbeti #11 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Deniz Bertug ikilisinden Bertug'u seçerim ama o da Kutucu gibi dengesiz. Gereksiz faul filan çok yapar gibi

Ümit
Sarr
Harder
Tel

Kimse gitmiyorsa en iyisi bu olur. Tel yerine başka kim var bilmiyorum. Malick de pahalı olur

Haziran sonu 4 sponsorluk anlaşması vardı mesela bana gelen bilgi. Onlarda da gelişme yok.

Bu yıl gerçekten her anlamda çok garip ve ilginç geçiyor. Anormal bir süreç var ama altında yatan sebep ne merak konusu.
Bunlar cektikleri krediler vs de konustuklari disinda hesap kitap mi var ya da daha mi fena acaba? Ya da florya hususunda hala yikim olmadi etmedi herifler nakit verdiler gecen yaz , cezai maddeler mi var. Bu kadar iletisimsizlik nefret ettirdi.

Her ay divan izlerim 5 pararaf 7 proje yazili metnini dinliyoruz dursun beyefendinin. Seffafiz bilmemne . Ne halt yedikleri belli degil

Daha resmen soyle yanyana gecip sportif as ve gorev dagilimi aciklandi mi 3 ay oldu secim... 1 tane kupayla 2 ay gez. Dernek dernek kutla , o acilis bu piknik... Masallar anlat.

Samimiyetin birak bitmeyi yokoldugu, hepsinin de "aman bana laf gelmesin, benim basim yanmasin" diye 3.5 oldugunu dusunuyorum taraftarin diline duserler eder aman diyeyim...

Valla biktim bu adamlardan ya

Mate sarri alsak bile ortasahada imkansızın peşine düşeceğiz bence yine rabbiotdaki gibi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt