Transfer Nöbeti #11 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ben hayatımda bundan daha kötü bir transfer sezonu hatırlamıyorum

millet işte inamato vs geldi ömer bayramlı dönemleri hatırlatıyor da

bilader o dönem zaten para yok pul yok ortada pek bi başarı yok zaten ne beklentiniz oluyordu ki

şu dönemde şöyle bir transfer dönemi yaşatanların da inşallah şu kulüpten gönderildiği günleri en kısa sürede görürüz

Onuachu v2

IMG_1818.webp

Palavra yav. Istek.olsa bile kim öder Torreiranin güncel maasini? Tek dertleri her yil gibi zam kapmak. Biz neden sözlesme yapiyoruzki her yil maaslarina zam.vereceksek.
Ne yani 35 yasinda her zamla 8m maas alirim gibi mantik mi var performans dustukce...gotmek istiyorsa az maas kazanacagini zaten kabullenmesi lazim.

Valla haklı bu arada adam.Bir senin oyuncun değerli sanki millete kiralama teklifleri falan ama 30 yaşına gelmiş maasi 5-6 m olan adama 20m iste
32 yasinda brunoya 60 M isteniyor(ayni sey degil tabii ki) istikrarli caliskan adam torreira 5 m na evet mi diyecegiz?

5m menajer ayarlayacak aslinda daha yuksek teklifi, aradaki fark torreira ve kendisine donecek. Yuzyuze yonetim gorusmesi yok belli zaten. Menajere hallet de o kendini ve oyuncusunu dusunerek hareket etsin.

Bu yonetim boeyi 17 ye satiyordu , yayagara kopardi oturdugu yerden. Kim 30 a pazarladi ?(Yararlanamadi da bayern)

Maas oyuncunun bilecegi is, ayrilmak mi istiyorsun? Kabul edecegin durumlar bunlar. Niye surekli oyuncu mutlu olsun diye yapiyoruz bu isi. Heryere bedava adam yolluyoruz iceride zaten , hadi o yerli kuluplerin ustune gitmeme. 20 iste 15 e bagla iste..

9 gun kalmis, elin mecbur, 5 m nu o yuzden sunuyorlar sana. Kafan calissa oluaiye 28 verirlerken derdin 17 + 2 bonusa torreira vereyim mi diye. Ama planlaman yok... Calisan emek veren yoneticin yok...

Jelerti görünce sürekli gözümde torreira şekilleniyor. Bu çocuğu iyi bir sportif yönetici bek değil ya torreira muadili yapar yada kanat yapar.
Akli dengesi olan herhangi biri bunu denerdi. 2 senedir ben götümü yırtıyorum geçen sene +2 hakkın varken bu çocuğu sen bi os olarak bir deneyelim 1 sene demeyip gidip mal gibi o hakkı boş bıraktılar.
Başkanı hocasının aldığına trip atıyor hocası başkanının aldığına.
Bir de ortalık malı olan nelsson var ona herkes trip atıyor mal olduğu için.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt