Transfer Nöbeti #11 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ugo denen saçma herif yerine 1 tane sağlam 6 numara alsak lemina torreira hepsini daha idareli ve verimli kullanabilirdik

Baktilar Burnley bizim sacma sapan kiralik+opsiyon teklifimizi kabul etti hemen sazan gibi atladilar.

Ulan adam iyi olsa zaten böyle bir teklife hic evet derler mi? Bunu bile düsünemiyorlar yav. Oyuncuyu adam akilli izlemiyorsun en azindan biraz mantik yürüt dicem ama o da yok iste.

4 senedir şampiyon takımın 4 senedir sol stoperi olan Abdulkerim mi?
Tek başına maç kazandırdı dediğiniz bir maç var mı Abdülkerim’in, 4 seneyi bi düşünün savunma anlamında kalecilerimiz ya da ön liberolarımız her zaman daha ön plana çıkmıştır. Benim görüşüme göre iyi bir yedektir Abdülkerim, CL seviyesi için daha iyisine ihtiyacımız var

Tek başına maç kazandırdı dediğiniz bir maç var mı Abdülkerim’in, 4 seneyi bi düşünün savunma anlamında kalecilerimiz ya da ön liberolarımız her zaman daha ön plana çıkmıştır. Benim görüşüme göre iyi bir yedektir Abdülkerim, CL seviyesi için daha iyisine ihtiyacımız var
Stoper tek başına nasıl maç kazandıracak ne bekliyonuz ya :asd:

Cl için oyuncudan çok oyuna ve saha içi organizasyona ihtiyacımız var. Fbyi gördük lyona rezil kepaze oldular bütün Türk takımları aynı çoğunlukla

Bakalım bugün transferde ne gibi gelişmeler var
images.webp

Abdülkerim kompleksiniz nereden geliyor bilmiyorum ama ilk aklıma bu maç geldi.

İlk 3 sezonunda baya gol attı stoper olarak. Icardi'ye asistleri de çabuk unutulmuş. Tarihimizde bu kadar dominant bir Türk stoper olduğunu sanmıyorum.

Cl için oyuncudan çok oyuna ve saha içi organizasyona ihtiyacımız var. Fbyi gördük lyona rezil kepaze oldular bütün Türk takımları aynı çoğunlukla
Onun icin yabanci hoca gerekiyor, mevcut Turk hocalari buna musait degil. (beceremiyor desek daha dogru)

O yuzden yine oyunculara kaliyor tum is, mecbur transferden uzerinden ilerliyoruz.

Abdülkerim kompleksiniz nereden geliyor bilmiyorum ama ilk aklıma bu maç geldi.

İlk 3 sezonunda baya gol attı stoper olarak. Icardi'ye asistleri de çabuk unutulmuş. Tarihimizde bu kadar dominant bir Türk stoper olduğunu sanmıyorum.

Benim için bi kompleks değil Abdülkerim. Sadece hayal ettiğimiz seviyede iyi bir yedek olur düşüncesindeyim

Futbolcuyu geçtim şu an Erdem Timur u yönetime katsak yapılabilecek en büyük transferi yapmış oluruz. Getirdiği futbolcular tutar tutmaz orası ayrı ama istediği futbolcuyu kralı olsa getirir.

Chelsea, Mykhaylo Mudryk'u kiralık gönderebilir. Leeds şuan ilgi gösteriyor. (Romano)

Savunmacı maç kazandırmaz zaten, sağlam dursun; temel hatalar yapmasın, kişisel hata yapıp maç kaybettirmesin, sıçıp sıvamasın yeter. Ben de Abdulkerim'in ciddi bireysel hata ile falan kaybettirdiği çok fazla maç hatırlamıyorum. Adamın 5. senesi 5 senedir aynı terane. Cüssesinden dolayı, temel gücünün fiziki olmasından dolayı fit hale gelmesi biraz fazla zaman alıyor. Yunus ile Apokerimin aynı anda hazır olması fizyolojik olarak namümkün zaten. Barış da geç form tutuyor çünkü onda da fizikalite ve dayanıklılık ön planda. Ligin ilk 3-4 haftasından sonra forma giriyor Abdulkerim. Aynı dönemde Sanchez daha çok sayıda yakmıştır mesela takımı. Geçen sene Abdulkerim'in olmadığı Frankfurt maçında Singo ile rezilleri oynadılar 5 yedik. Maç kazandırma derken savunma performansıyla diyorsun farkındayım ama attığı kafa golleri ile maç kazandırdığı da çokça oldu (bir savunmacı için)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt