Transfer Nöbeti #11 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Iste ayni seye geliyoruz, bu oyuncularin cogu is yapar ama 40 verdikten sonra insan yildiz veya buyuk bir isim bekliyor.

O yuzden bunlara 40 vermektense Leao icin 45+5 ver mesela.
Benim Leao konusunda görüşüm dönem kapanana kadar bekleyecekler. Milan çark ederse önce de gelebilir. Etmezse dönem kapandıktan sonra kiralık + opsiyonla almaya çalışacaklar. Alırlarsa "çok iyi şartlara Milan'ı ikna ettik. çok başarılıyız" diye propaganda yapacaklar yazı zehir etmelerine rağmen.

Valla grenwood şov yaparken oralarda o paxiao çift haneli skor anca üretti ben hiç istemezdim o boyla burada tam gokhan sazdagiya madara olacak bir herif.Fena oyuncu değil ama yani 40m edecek biri hayatta değil bence anca rotasyonda kanatlarimdan biri olsun isterdim belki.Rowe da keza bolognada bile rotasyon oyuncusuydu onu da istemezdim godo için de bilmiyorum hep muallak adamlar
Iste bardagin neresinden baktigin onemli.

Simdi bu konuda soyle bir gorus goruyorum son gunlerde:

Sarr 50 etmez
Leao 50 etmez

ne kadar eder diyorsun?

Iste 35-40 diyorlar.

Iyide o paralara vermiyorlar, zaten az once saydigim isimlerin cogu 35-40 bandinda olan oyuncular. Oyle bakinca sanki Sarr veya Leao pahali degil gibi gelebilir insanin gozune. Biraz da oradan degerlendirmek lazim durumu.

Stopere transfer yapmamak sıkıntı. Singoyu stoper yedeği düşünüyolar ama clde 2 maç stoper oynattık birinde 5 lik olduk öbüründe liverpol 8 atmadıysa uğurcan sayesindedir. Lemina desen o da zaten ancak ortasahada eksik kapatıyor. Singoyu satıp stoper yada ortasaha almak en doğru hamle olur. Yani Sancheze yada Apoya birşey olsa ne olacak acaba.

SM-A525F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Leao zaten geçen sene iyi oynasa bu sene alma ihtimailin yoktu. Leao şu seviye oyuncu yaşı 30 falan değil.

Ya amma uzadi... Crystalda tok saticiyi oynayacak, bitir leaoyu sonra u23 kovala bitsin gitsin iste zaten fazlasini yapacaklari yok.

Valla gina geldi

3 hafta oncesinde xe olacak maks buydu zaten, bosuna vakit kaybi, takima etki ediyor

Iste bardagin neresinden baktigin onemli.

Simdi bu konuda soyle bir gorus goruyorum son gunlerde:

Sarr 50 etmez
Leao 50 etmez

ne kadar eder diyorsun?

Iste 35-40 diyorlar.

Iyide o paralara vermiyorlar, zaten az once saydigim isimlerin cogu 35-40 bandinda olan oyuncular. Oyle bakinca sanki Sarr veya Leao pahali degil gibi gelebilir insanin gozune. Biraz da oradan degerlendirmek lazim durumu.
Ben ikisine 60a da okeyim bu arada hiç sorun değil parasına bakmam ben taraftarım yani.Iyi oyuncu olduktan sonra isterse 100 versinler sadece oyuncu iyi yada değil yorumu yaparım çünkü geç kaldık artık muhasebe hesabını da taraftarın yapacağı bir durumda değiliz

ama yani
Screenshot_20260824_131802.webp

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt