Transfer Nöbeti #11 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sarr gelirse Barış forma yüzü göremez satılmalı teklif varsa
Yunus Akgün ise asla satılmamalı

1787567428895.webp

Terlik bile bizden daha mutlu Hmna

[/QUOTE]
Abdülkerim kompleksiniz nereden geliyor bilmiyorum ama ilk aklıma bu maç geldi.

İlk 3 sezonunda baya gol attı stoper olarak. Icardi'ye asistleri de çabuk unutulmuş. Tarihimizde bu kadar dominant bir Türk stoper olduğunu sanmıyorum.

Çok merak ediyorum hayallerinde canlandırdıkları stoperde Abdulkerimden daha dirayetli neler görebilecekler acaba.Tek soru gelecek stoper 50 maç üzeri en azından 10/7 oynayabilecekmi?Milli takımda dahil buna.Nedir bu Abdülkerim öfkesi vallahi anlamıyorum.

En cok istedigim transfer Leao ancak Leao alinsa bile yonetimi boykot edecem.Hic bir sekilde taraftari onemsemediler ve takimida onemsemediler.Yapacaklari sey belliydi Leao Batrakov Franculuni Ahmetcan Kaplan ve Franculini alinip transfer kapanacakti.Demirovic felan cok iyi performansta gosterse 28 yasinda olusu maliyeti ve kalitesi cok tartisilan bir transfer olur asla istemiyorum.Lemina ile goz gore gore sozlesme yapilmasi yanlis.Bu arada Leminaya karsi oldugum icin takimin hem degisime ihtiyaci var hem Lemina Torreira Davinson gibi oyuncular maas olarak her sene beklenti artiriyorlar.Performanslari da her sene bir sene oncesine gore dususte cunku mac seciyorlar.

Bekleyip bekleyip günün sonunda singo gibi domalık bir sözleşme bonservis göreceğiz o yüzden ben hiç heveslenmiyorum

Baskan gecen sene iyi transferler yaptigini zannediyor ama gecen seneye gore bakarsak Singo kalitesi var ama soru isareti Ugurcan cok yuksek maliyete alindi.İlkay bitik durumda.Havadan 5 milyon euro kazaniyor.Transferi komple son ana birakiyorlar.

Çok merak ediyorum hayallerinde canlandırdıkları stoperde Abdulkerimden daha dirayetli neler görebilecekler acaba.Tek soru gelecek stoper 50 maç üzeri en azından 10/7 oynayabilecekmi?Milli takımda dahil buna.Nedir bu Abdülkerim öfkesi vallahi anlamıyorum.
Herkes nazı geçene sarar. Aile içinde de böyledir ya. Kimseye söyleyemeyeceğin şeyleri en samimi olduğun insana rahatça söylersin. Yerli oyunculara da olan bu bana göre. Sosyal medya dilinde iş inada ve komplekse de varabiliyor hızlı şekilde.

Herkes nazı geçene sarar. Aile içinde de böyledir ya. Kimseye söyleyemeyeceğin şeyleri en samimi olduğun insana rahatça söylersin. Yerli oyunculara da olan bu bana göre. Sosyal medya dilinde iş inada ve komplekse de varabiliyor hızlı şekilde.
Kesinlikle katılıyorum.Hicbir takımda olmayan sol stopere sahipsin , birtek Hallandi kaçırmış .Sabah akşam Abdülkerim.4 senedir takımın değişmez armadasi.Kim nederse desin kaptanimiz.
Rakibin oyuncularının aldığı paranın yarisindanda azına oynuyor.Birgun ağlayıp sizlandigini görmedik.Daha ne istiyorlar gerçekten anlamıyorum.

Selamun aleyküm,

Banlanma sebebimi gördüm. Aslında orada bir ironi yapmıştım ama yönetim anlamayıp yapıştırmış cezayı :) Aslında amacım forumdaki goy goy kısmını eleştirmekti, hocayla ilgili söylediğim doğru veya yanlıştı bilgiyi eşelemeyeceğim.

Hafta başı malum biraz yoğunum.

Akşama doğru birkaç kelam edeceğim.

Şimdilik şunu söyleyeyim, Sami Yen değinmiş zaten. Bende burada daha önce bunu söylemiştim biz aracı menajerlerle iş yapıyoruz. Bu da büyük sıkıntılar yaratıyor, bir arkadaş da Twitter'da Zeze konusuna değinmiş. Orada da bitmekten dönmesinin temel sebeplerinden biri bu. Menajeri olaya kızıyor kulübü kiralıktan bonservis olayına dönüyor.

Ponomarenko'da da aynı durumu anlattığımda bazı arkadaşlar gülmüştü. Oyuncuyla son aşamaya gelip Batrakov'u çıkarma ihtimali olunca o da kızıp sözleşmesini imzalıyor.

Berbat bir süreç var yani kısacası. Pape ve kulübü ile her konuda anlaşıldı ama bekletiliyor şu an için. Muhtemelen ondaki süreç de yukarıdakilere benzeyecek. Leao ile anlaşıyorsun, kulübü de ikna olmanın dibine geliyor onda da aynısını yapıyorsun. Daha böyle oyuncu çok fazla.

Akşam detaylıca konuşuruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt