- 21 Haziran 2011
- 27.828
- 7.605
- 2.313
Sarr gelirse Barış forma yüzü göremez satılmalı teklif varsa
Yunus Akgün ise asla satılmamalı
Yunus Akgün ise asla satılmamalı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Mbeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Ham mbeumo = mbeBu kim ulan?
Abdülkerim kompleksiniz nereden geliyor bilmiyorum ama ilk aklıma bu maç geldi.
İlk 3 sezonunda baya gol attı stoper olarak. Icardi'ye asistleri de çabuk unutulmuş. Tarihimizde bu kadar dominant bir Türk stoper olduğunu sanmıyorum.
Çok açıklayıcı oldu...Ham mbeumo = mbe
Mbeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Herkes nazı geçene sarar. Aile içinde de böyledir ya. Kimseye söyleyemeyeceğin şeyleri en samimi olduğun insana rahatça söylersin. Yerli oyunculara da olan bu bana göre. Sosyal medya dilinde iş inada ve komplekse de varabiliyor hızlı şekilde.Çok merak ediyorum hayallerinde canlandırdıkları stoperde Abdulkerimden daha dirayetli neler görebilecekler acaba.Tek soru gelecek stoper 50 maç üzeri en azından 10/7 oynayabilecekmi?Milli takımda dahil buna.Nedir bu Abdülkerim öfkesi vallahi anlamıyorum.
daha iyi alt yaş kategorisinde zımba gibi topçu.min 33 yasinda gibi
Kesinlikle katılıyorum.Hicbir takımda olmayan sol stopere sahipsin , birtek Hallandi kaçırmış .Sabah akşam Abdülkerim.4 senedir takımın değişmez armadasi.Kim nederse desin kaptanimiz.Herkes nazı geçene sarar. Aile içinde de böyledir ya. Kimseye söyleyemeyeceğin şeyleri en samimi olduğun insana rahatça söylersin. Yerli oyunculara da olan bu bana göre. Sosyal medya dilinde iş inada ve komplekse de varabiliyor hızlı şekilde.
Ortada dransfer yok. Sen mizah peşindesin!!!