Transfer Nöbeti #11 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yasakli kaynaklara surekli yeni isimler eklendigi icin tekrar paylasiyorum, bunlara dikkat edelim ozellikle sozde GS muhabirim(!) diyen kolpacinolara:

Nevzat Dindar
Burhan Can Terzi
Yakup Çınar
Y***z Sab*nc*oğl*
Gala Haber
Rudy Galetti
Volkan Kılıç

İlerleyen gunlerde transfer yapacakmisiz

Kaynak: Galatasaray Muhabirlerri

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Selamun aleyküm,

Banlanma sebebimi gördüm. Aslında orada bir ironi yapmıştım ama yönetim anlamayıp yapıştırmış cezayı :) Aslında amacım forumdaki goy goy kısmını eleştirmekti, hocayla ilgili söylediğim doğru veya yanlıştı bilgiyi eşelemeyeceğim.

Hafta başı malum biraz yoğunum.

Akşama doğru birkaç kelam edeceğim.

Şimdilik şunu söyleyeyim, Sami Yen değinmiş zaten. Bende burada daha önce bunu söylemiştim biz aracı menajerlerle iş yapıyoruz. Bu da büyük sıkıntılar yaratıyor, bir arkadaş da Twitter'da Zeze konusuna değinmiş. Orada da bitmekten dönmesinin temel sebeplerinden biri bu. Menajeri olaya kızıyor kulübü kiralıktan bonservis olayına dönüyor.

Ponomarenko'da da aynı durumu anlattığımda bazı arkadaşlar gülmüştü. Oyuncuyla son aşamaya gelip Batrakov'u çıkarma ihtimali olunca o da kızıp sözleşmesini imzalıyor.

Berbat bir süreç var yani kısacası. Pape ve kulübü ile her konuda anlaşıldı ama bekletiliyor şu an için. Muhtemelen ondaki süreç de yukarıdakilere benzeyecek. Leao ile anlaşıyorsun, kulübü de ikna olmanın dibine geliyor onda da aynısını yapıyorsun. Daha böyle oyuncu çok fazla.

Akşam detaylıca konuşuruz.
Ekşide yazdığın İspanya olayı nedir ağabey

Tel-sarr paketi yapip kapatalim lan tamam lanet olsun. Hem uygun maliyetlere olur hemde beceriksizliginiz bile bu 2 transferi engelleyemez

Bari ligi kurtaralim

İsmaila'dan çok umudum yoktu maliyetinden dolayı ama anlaşıldı abi bunlar Pape-Matar Sarr'ı da almayacaklar. Hem de alabilecekken ve taraftarlar çok istemesine rağmen almayacaklar.

Dursun Özbek devre arasında bize bu dönemin fragmanını izletmiş. 30 milyon insan yedi sülalesine sövmeden rahat etmeyecek herhalde.

Ekşide yazdığın İspanya olayı nedir ağabey

Camavinga, Abde ( kulübü rakamda düşüş sağlamaya sıcak ), 2 oyuncu daha var ama şimdilik ismini vermeyeyim.

Musiala ile başlayan süreçte ismi sır gibi saklanan 4 oyuncu var demiştim Ekşi'de. Tolgahan'da Kavukcu'nun ismi hiç sızdırmadığı 4 oyuncu olduğunu söylemişti, birinin Musiala olduğunu teyitlemişti.

O kalan 3 oyuncudan 2'si İspanya'da 1'i İngiltere'de.

Adam onceden kafasina koymus, 1 Eylul'u isaret etmis.

Dursun Özbek: "Yaptığımız en önemli transferlerin hepsi eylül ayında gerçekleşti" (30 Temmuz 2026)​

1 eylülde bence derin Galatasaray olarak düzenlediğimiz yeraltı Elit seviye kulüp yöneticileri toplantımız var

yeraltında maskeli halde gelen elit takım yöneticileri, oralarda sezonun süprizi olacak transferleri aralarında konuşup anlaşıyorlar

bizim derin yöneticilerimiz de orada böyle en az 1-2 ismi çözüyor.

işte bu nedenle en iyi transferlerimiz

1 eylülde geliyor

Anladigim kadariyla bizimkiler fm oynuyor reelde..Ben de oyunda ayni anda 10 futbolcuyla ve kulubuyle anlasirdim goygoyuna 1-2 tanesini alirdim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt