Transfer Nöbeti #11 | 2026 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ulan sane, niye bizi sevmedin
Screenshot_20260824_140802_Samsung Browser.webp

Geçen şey diyecektim ben

Fb de buraya oyuncu kiralasin da ligde kalsınlar diye

Kötü takım değiller asla,bireysel hata çok yapıyorlar ve hücum hattı yetersiz biraz
Ya erzurum da kötü takım değilse kim kötü takım acaba

Bize son 150 maçta gol atamayan bi fb var bi erzurum

5 gündür her gün Ismaila Sarr ile anlaşıyoruz. Adam bugün "oyuncuyla anlaşma zemini yakın" yazmış. Yav menajeri siyah ekran paylaştı daha ne zemini, ne yakını.

Yeni bi gelişme olmadan tekrar eden bu haberler bunaltı veriyor artık.

Galatasaray, şu anda Ismaïla Sarr transferini bitirmeye odaklanmış durumda. Sarr ise Galatasaray’a transfer olmak için ısrarcı ve ayrılık konusunda Crystal Palace’a baskı yapıyor. (Daniele Longo)

En kızdığım nokta eğer oyuncuyu almayacaksan ne oyuncu ne kulübü ile anlaşma seviyesine gel

Transfer döneminin son günleri artık

Kim seni niye beklesin?Al sarri,ondan sonra lemina ile sözleşme mi donduruyosun ne yapıyorsan yap

Oyuncudan çıkmanın çok yolu var

Hocam gülünecek söz dahi bulamıyoruz

27 sinde city liverpool dep gelecek muhtemelen

Sagbekte sallai

Onliberoda geriden rakibi takipleyen torreira

Hazır mısın bunlara
Mental.olarak hazirim ama yaklasimim bu degildi.

O yazdigi inokurken baskanin mikrofon hirilti sesleri geldi gokyuzunden. Ambale oldum, dengemi yitirdim bir anligina.

Galatasaray, şu anda Ismaïla Sarr transferini bitirmeye odaklanmış durumda. Sarr ise Galatasaray’a transfer olmak için ısrarcı ve ayrılık konusunda Crystal Palace’a baskı yapıyor. (Daniele Longo)
Daniele longo longo
Bizim kutuk kongo kongo
Aldik gene kakao kakao...

(Sureclere ciddi yaklasamiyorum artik)

Eğer bugün transferde önemli bir gelişme olursa bu mesajıma begenen forun üyeleri arasından yapıcağım çekilişj kazanan bir forum uyesi bana manifest konser bileti hediye edecek. Bol şanslad

İsmaila kısmında da bence ayıp ediyoruz ve marka değerini uzun vadede kötüye çeviriyoruz.

Barış'ın bize yaptığını yapıyor İsmaila. Oyuncuyu kulübünün istediğinin 20 milyon € daha aşağısına almaya çalışıyoruz. Bana sorarsanız yanlış, ileride bu durumlar karşımıza çıkar FIFA'lık bile oluruz oyuncu ayartmaktan.
Barca, Arsenal, Liverpool'un olduğu gibi mi?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt