Orta Sahadan Biri Gidecekse Hangisi Gitmeli?

• Kullanılan toplam oy
    153
  • Anket kapatılmış .
Genduzi kante
Greenwood asensio kerem
Vedat

Fbden en iyi bu çıkar ki bu da çok temposuz

fb’nin durduk yere 50m euro limit acmasina hic gerek yok gibi su lyon gorevini yapsin yolumuza bakalim. talisca da ciddi limit acacak durduk yere basimiza bela olacak biri gelir vs hic gerek yok

Biz 2-3 tane iyi adam aldık mı (öyle süper olmasına bile gerek yok bence) hem şampiyon oluruz hem ŞL'de ilk 24'e gireriz.

Hepimiz yıldık eylemsizlikten ama hiç öldük bittik bir durum yok. Sadece temkinli gitmemiz lazım. Mal gibi ben 4 kere şampiyon oldum hiçbir şey yapmasam yine olurum kafasından çıkması lazımdı birilerinin, çıkmış gibi duruyorlar inşallah.

aziz yildirim talisca’nin maasina tutuluyor deniyordu ama sezona iyi baslayinca sular durulmustu. getirdigi kadar cok sey de goturen biri takimdan. ismail baski yaptirmak istedigi icin asensio da o da cok hosuna gitmiyor bence. kalsa da fena olmazdi ama ligin kasari oldugu icin gitsin yine de.
Ne kadar alıyor

Sen kolpa diyorsun, herseyi belki dogru bilgi olmasada biz en azindan birseyler bildigine inaniyoruz ve okumasi hosumuza gidiyor. Simdi senin burda her begendigin ve benim hosuma gitmeyeni bendemi boklayim? Kimse gel inan demiyor. Kimsede hosuna gitmeli demiyor. Tam ve tam bunun için zaten engelleme imkanin var. Hadi @Mustafa Yiğit hesabini engelle ve bizi rahatsiz etme, olurmu? Eyvallah renktas.
O zaman o mesajı yazmana ne gerek vardı sende istediğini engelleyebilirsin. Kendi tavsiyene uy bence. Açık bariz olan yalanlara inanmayanlarda bunları ortaya çıkarmakta özgür.

Geri
Üst Alt