Orta Sahadan Biri Gidecekse Hangisi Gitmeli?

• Kullanılan toplam oy
    153
  • Anket kapatılmış .
futboldan anlamayan gs taraftarı

1787319658549.webp

E hani düşmüştü? Hani ufak pürüz vardı ve ödeme planı kalmıştı sadece?
Kim düşmüştü ufak pürüzler var dedi?

Arada 10 milyon €'luk bir fark var kapanılacağına inanıyor bizim taraf dedim. Frankfurt da son rakamı peşinat + 3 yılda ödenmesini istedi.

Transfer Nöbeti #10 | 2026 Yaz Arşiv üstüne de can ile ilgili son mesajım bu.

Ödeme planı ve rakamlarda anlaşamıyoruz. Can'da sona gelindiğini hiçbir zaman söylemedim, gelmedi de çünkü.

Bizim taraf son olarak 30 + 5 teklif etti onlar 45 istiyorlar 3 yıl içerisinde taksitler şeklinde. Biz de bu rakamları veremeyiz üstüne de çıkmıyoruz diyorlar. Biz de istediğimiz rakamları ve şartları söylüyoruz.

Can konusu bu altı üstü yok.

Ekleme: aynı tayfa o kadar deli gibi saldırıyor ki rakam sıralamasını güncelledim. kafayı yemiş üçlü

Son düzenleme:
Leao alinmali ya Osimhen ile de arkadaslar galiba, en azindan onunla anlasabilecek bir oyuncu.

291 macta 80 gol 65 asist yapmak her yidigin harci degil, Italya'da ustelik.
Sarr mevzusu falan bana Milan'a hadi abicim hadi demeye çalışmamız gibi geliyor. Milan'ın satacağı çok uzun süredir biliniyor, umdukları teklifleri de aylardır alamadılar. Leao'nun maaşı da ortada. Satmadıkları senaryoda hem 40m€ civarı kazançtan olacaklar hem de 14m€ maaşı var 2 yıl. Leao konusunda maçtan sonra hareketlilik olur hafta içi transferini bitiririz diye hissediyorum. Umarım gerçekleşir. Sarr ismine de ben burada bizimkilerin yükseldiği kadar yükselmiyorum, çok farklı bir profil.

Bunun gitmesi iyi olur iyi pislik herifin şutları iyi bu giderse iyice sıradanlaşırlar
Her zaman söylüyorum fenerin talisca ile oynadığı sezonlarda kafadan 5-6 maçı tek başına taliscanın bi şutuyla aldığı garanti. yüzde yüz gitmesi lazım. ama gelen parayı kime gömecekleri önemli. rashford'a falan gömerlerse sıkıntı olur.

Sarr mevzusu falan bana Milan'a hadi abicim hadi demeye çalışmamız gibi geliyor. Milan'ın satacağı çok uzun süredir biliniyor, umdukları teklifleri de aylardır alamadılar. Leao'nun maaşı da ortada. Satmadıkları senaryoda hem 40m€ civarı kazançtan olacaklar hem de 14m€ maaşı var 2 yıl. Leao konusunda maçtan sonra hareketlilik olur hafta içi transferini bitiririz diye hissediyorum. Umarım gerçekleşir. Sarr ismine de ben burada bizimkilerin yükseldiği kadar yükselmiyorum, çok farklı bir profil.
Milan forumunda ne konusuyorlar acaba bu mevzu hakkinda onu merak ettim.

Matvey Kislyak da videolarda iyi. Işte Batrakov'u 1 ay önce alsan mackardaki durumuna göre az çok tahminin olurdu

Geri
Üst Alt