Cihangir Göktaş
10 Numara!
- 18 Temmuz 2022
- 10.135
- 12.588
- 963
futboldan anlamayan gs taraftarı
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ne kadar alıyor
Kim düşmüştü ufak pürüzler var dedi?E hani düşmüştü? Hani ufak pürüz vardı ve ödeme planı kalmıştı sadece?
Sarr mevzusu falan bana Milan'a hadi abicim hadi demeye çalışmamız gibi geliyor. Milan'ın satacağı çok uzun süredir biliniyor, umdukları teklifleri de aylardır alamadılar. Leao'nun maaşı da ortada. Satmadıkları senaryoda hem 40m€ civarı kazançtan olacaklar hem de 14m€ maaşı var 2 yıl. Leao konusunda maçtan sonra hareketlilik olur hafta içi transferini bitiririz diye hissediyorum. Umarım gerçekleşir. Sarr ismine de ben burada bizimkilerin yükseldiği kadar yükselmiyorum, çok farklı bir profil.Leao alinmali ya Osimhen ile de arkadaslar galiba, en azindan onunla anlasabilecek bir oyuncu.
291 macta 80 gol 65 asist yapmak her yidigin harci degil, Italya'da ustelik.
Her zaman söylüyorum fenerin talisca ile oynadığı sezonlarda kafadan 5-6 maçı tek başına taliscanın bi şutuyla aldığı garanti. yüzde yüz gitmesi lazım. ama gelen parayı kime gömecekleri önemli. rashford'a falan gömerlerse sıkıntı olur.Bunun gitmesi iyi olur iyi pislik herifin şutları iyi bu giderse iyice sıradanlaşırlar
Milan forumunda ne konusuyorlar acaba bu mevzu hakkinda onu merak ettim.Sarr mevzusu falan bana Milan'a hadi abicim hadi demeye çalışmamız gibi geliyor. Milan'ın satacağı çok uzun süredir biliniyor, umdukları teklifleri de aylardır alamadılar. Leao'nun maaşı da ortada. Satmadıkları senaryoda hem 40m€ civarı kazançtan olacaklar hem de 14m€ maaşı var 2 yıl. Leao konusunda maçtan sonra hareketlilik olur hafta içi transferini bitiririz diye hissediyorum. Umarım gerçekleşir. Sarr ismine de ben burada bizimkilerin yükseldiği kadar yükselmiyorum, çok farklı bir profil.
Asensio muhtemelen kafa burada değil zaten mutlu da görünmüyor iyice sallar bunları taliscanın gitmesi iyi olurgreenwood hariç fenerin en iyi oyuncusu talisca (asensiodan iyi bence bu sene)
umarım gider