Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ulan nasıl rakipler güçsüz bu sene4 senedir rakipler çok zayıf o yüzden şampiyon olduk lafına hiç katılmadım
ancak
bu sene şampiyon olursak bence bu laf ilk defa %100 doğru olacak gibi
ben fenerbahçe'nin geçen seneden geriye gittiğini düşünüyorumUlan nasıl rakipler güçsüz bu sene
ikisinden de çıkmayacağız sallai sara gidecek iyi izleyinİki sarıda alacağız gibi hissediyorum crystal para koparma peşinde leaoya verdiğimiz paraya o transfer biter matar sar da bence 20+5 e hayrını görün derler biz muhtemelen hem torrdan hem leminadan çıkacağız gibi hissediyorum
Taliscayo 15-20 den fazla paraya satamazlar onlar artık büyük para verip oyuncu almazlar kontenjandan dolayı ve bütçeleri yok bütçeleri olmadığı için parayı luksku eşiğine sıktılarHer zaman söylüyorum fenerin talisca ile oynadığı sezonlarda kafadan 5-6 maçı tek başına taliscanın bi şutuyla aldığı garanti. yüzde yüz gitmesi lazım. ama gelen parayı kime gömecekleri önemli. rashford'a falan gömerlerse sıkıntı olur.
hangi ritm?mate sarr
leao
demirovic
u23 stoper
hadi abi ritim kaçıyor
Bunada okey olurum sağ beke u23 alırızikisinden de çıkmayacağız sallai sara gidecek iyi izleyin