Orta Sahadan Biri Gidecekse Hangisi Gitmeli?

• Kullanılan toplam oy
    153
  • Anket kapatılmış .
İki sarıda alacağız gibi hissediyorum crystal para koparma peşinde leaoya verdiğimiz paraya o transfer biter matar sar da bence 20+5 e hayrını görün derler biz muhtemelen hem torrdan hem leminadan çıkacağız gibi hissediyorum

Ulan nasıl rakipler güçsüz bu sene
ben fenerbahçe'nin geçen seneden geriye gittiğini düşünüyorum

trabzon hakkında fikirlerimi daha önce yazdım, bu sene 4. veya 5. bitirmeleri büyük başarı derim. zira birazcık olsun baskı altına girince dağıldılar geçen sene, bu sene de aynı şekilde gider. hiç ümidim yok onlardan.

beşiktaş iyi gibi gözükse de hala çok eksik yarım yamalak bir kadrosu var. oldu dedikleri hali bile bizimle yarışabilecek düzeyde değil.

İki sarıda alacağız gibi hissediyorum crystal para koparma peşinde leaoya verdiğimiz paraya o transfer biter matar sar da bence 20+5 e hayrını görün derler biz muhtemelen hem torrdan hem leminadan çıkacağız gibi hissediyorum
ikisinden de çıkmayacağız sallai sara gidecek iyi izleyin

Her zaman söylüyorum fenerin talisca ile oynadığı sezonlarda kafadan 5-6 maçı tek başına taliscanın bi şutuyla aldığı garanti. yüzde yüz gitmesi lazım. ama gelen parayı kime gömecekleri önemli. rashford'a falan gömerlerse sıkıntı olur.
Taliscayo 15-20 den fazla paraya satamazlar onlar artık büyük para verip oyuncu almazlar kontenjandan dolayı ve bütçeleri yok bütçeleri olmadığı için parayı luksku eşiğine sıktılar

Bizim bir topçuya talip olsa ve Okan hoca çıkıp sakatlandı vs dese magmaya kovalarsiniz. De zerbi esseklik etmiş resmen. 20 verdiysem daha çıkmam zaten adamın sakat bak hocan diyor derim arkama yaslanirim

hiçbirini sarramayız eski usül devam.. siz bakmayın lemina ve torreira gitmez.. dert para..

Geri
Üst Alt