- 2 Temmuz 2011
- 138.680
- 59.243
- 5.488
Çok uçuk ama iyiUgurcan
Hakimi Davinson Veiga Kazimcan
Batrakov Sarr Bilal
Yunus Osimhen Kvara
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Çok uçuk ama iyiUgurcan
Hakimi Davinson Veiga Kazimcan
Batrakov Sarr Bilal
Yunus Osimhen Kvara
Lemina ne zaman gitti yazdın herif 1 ay önce yeni sözleşme yaptı yaGitti abim gitti sallai de o da
1 aydir yazdim
Batrakovdan sonra 10 no karakterli adam olarak gelirse can gelir başkası gelmez
Onda da ufak pürüzler kaldı 20-25 milyon euro kadar
Hala mı hakan, bu hakan sevdandan vazgeçmen icin daha ne yapması lazimtresoldi can khannous hakan sarr sar sar gelsin
Şu an gidecek konumda ama di miLemina ne zaman gitti yazdın herif 1 ay önce yeni sözleşme yaptı ya
Hala mı hakan, bu hakan sevdandan vazgeçmen icin daha ne yapması lazim
hakanı isteyenler fenerlidir hocam boşverinHala mı hakan, bu hakan sevdandan vazgeçmen icin daha ne yapması lazim
Yav herifin o zaman sözleşmesi yoktu sen ne anlatıyorsun yav, bu olayın gerçek olması durumunda biri açıklamalı neden uzattık, neden gönderdik çocuk oyunu mu buŞu an gidecek konumda ama di mi
Kadere yazilmis
hakanı isteyenler fenerlidir hocam boşverin
Off abiYav herifin o zaman sözleşmesi yoktu sen ne anlatıyorsun yav, bu olayın gerçek olması durumunda biri açıklamalı neden uzattık, neden gönderdik çocuk oyunu mu bu
Yönetim içindeki dengesizlik ve iş bilmezliklemina şu an kuantum süperpozisyonunda
hem bizde hem değil
tamam hocam güzelmişSakin olun hanfendi
Bana astroloji deme 100x tarih verdin hiçbiri tutmadı bu dönem hâlâ transfer de yok ortadaOff abi
astro zirvaliktan soz ediyorum.aldigi etkiler gideceğine yönelikti hep,sözleşme uzatması hicbiseyi değiştirmiyor ve şu an topun ucunda
Sonuç olarak teyzesi defterdar olan faytonla damda dolaşırSakin olun hanfendi