Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.454
- 51.466
- 3.683
Forvet için benim istediğim isim Kral Mauro İcardi ama bunlar Osimhen tarzı 1 oyuncu almak istiyosa Beto'yu 20-25 milyon euroya veya Haji Wright'ı 10-15 milyon euroya alabilirler..
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yunus'un 10 numara oynayabileceği kadar kanat işte yani kanat olarak alınmaz onu demek istiyorum. Bize gercek kanat lazım yinede.Sol kanat oynuyor olması lazım. Diaz'ın sağ kanat oynayabildiği gibi.
60 isterlermiş ayrıca oyuncu şuan kulübünde memnun diyorlar.El Khannouss’u stadda 5-6 defa izlemisimdir
Cocugun as mevkisi forvet arkasi olsa da sol kanatta da rahatlikla oynayabilir, zaten mac icinde sürekli kanatlara da kayiyor cocuk
Keske alabilsek ama imkansiz
Bana yapabilir gibi geliyor. Lakin zaten olmayacak bir iş takımı 55-60 istiyordu. Olmaz yani. Bizim sol kanat u23 olacaksa Tel falan olur diye düşünüyorum hala Igor Paxiao adının çıkmasını da bekliyorum.El Khannouss'u aldın mı forvet arkası için alırsın, kanat opsiyonu olarak düşünmem.
Gitti abim gitti sallai de o daYakup Çınar: "Kemerburgaz'dan aldığım bilgi, Lemina'nın net olarak gideceği yönünde."
fenerle görüşen gelir oynarım diyen hakanı isteyen karakterlerin olduğu yerde tanrı inşallah 10 sene bunların yüzünü güldürmezBatrakovdan sonra 10 no karakterli adam olarak gelirse can gelir başkası gelmez
Onda da ufak pürüzler kaldı 20-25 milyon euro kadar