Transfer Nöbeti #11

Hangi Kanat Oyuncusu

• Kullanılan toplam oy
    141
  • Anket kapatılmış .
Forvet için benim istediğim isim Kral Mauro İcardi ama bunlar Osimhen tarzı 1 oyuncu almak istiyosa Beto'yu 20-25 milyon euroya veya Haji Wright'ı 10-15 milyon euroya alabilirler..

1787176687494.webp

El Khannouss’u stadda 5-6 defa izlemisimdir

Cocugun as mevkisi forvet arkasi olsa da sol kanatta da rahatlikla oynayabilir, zaten mac icinde sürekli kanatlara da kayiyor cocuk

Keske alabilsek ama imkansiz

El Khannouss’u stadda 5-6 defa izlemisimdir

Cocugun as mevkisi forvet arkasi olsa da sol kanatta da rahatlikla oynayabilir, zaten mac icinde sürekli kanatlara da kayiyor cocuk

Keske alabilsek ama imkansiz
60 isterlermiş ayrıca oyuncu şuan kulübünde memnun diyorlar.

El Khannouss'u aldın mı forvet arkası için alırsın, kanat opsiyonu olarak düşünmem.
Bana yapabilir gibi geliyor. Lakin zaten olmayacak bir iş takımı 55-60 istiyordu. Olmaz yani. Bizim sol kanat u23 olacaksa Tel falan olur diye düşünüyorum hala Igor Paxiao adının çıkmasını da bekliyorum.

Forum hayatimdaki son transfer nöbetime leao,sarr,camavinga,bitshiabu ve tresoldi yakışırdı ey dursun özbek

uğur
singo davinson apo jacobs
sarr hakan
barış batrakov khannous
osimhen

Yeni teklif demis herif ama o da 40 olur en fazla

Yakup Çınar: "Kemerburgaz'dan aldığım bilgi, Lemina'nın net olarak gideceği yönünde."

Bu Lemina olayını Yönetim açıklamalı bize yani gerçekse tabi

Batrakovdan sonra 10 no karakterli adam olarak gelirse can gelir başkası gelmez

Onda da ufak pürüzler kaldı 20-25 milyon euro kadar
fenerle görüşen gelir oynarım diyen hakanı isteyen karakterlerin olduğu yerde tanrı inşallah 10 sene bunların yüzünü güldürmez

Geri
Üst Alt