Transfer Nöbeti #11

Hangi Kanat Oyuncusu

• Kullanılan toplam oy
    141
  • Anket kapatılmış .
Transfer doneminin basinda orta sahaya yapmamiz gereken degisimi transfer doneminin sonunda yapiyoruz, ne zaman dogru bir planlamamiz oldu ki

Lemina gidecek gibi, Torreira’nin menajeri ise kuluplere oneriyor

Fatih altayli’nin yazmasina gerek yok

Akli basinda insanlar herseyin farkinda zaten

Bu sezon yönetim icin okan buruk’u yeme sezonu

Adam dört sezondur seni sampiyon yapmis veya katkisi olmus,her sezon sonunda kupa ile aylarca kutlama yapmani saglamis ama özel hayatindan ve transferlerden rahatsiz olmus beyfendi
Rakipler gs'nin şampiyon olmasına bir türlü engel olamayınca tek çare okan buruk'u kovdurma olarak görüyordur. Dursundan herşey beklenir

Kayhan bey noldu gelip bi kaç duyum werse bari

Sarr ve Sarr gelirse net sampiyonuz ..kellesini koyuyorum ortaya ..
Leao yerine 50 kere İ.Sarr gelsin
Milan'in 40 milyona Leao'yu satabileceği tek yer Arabistan.
Leao oyunun tek tarafını oynayan bir oyuncu. Ne pres yapar nede topu kaptirdiginda adamını kovalar.
Baris gecen sezon ligde 8 gol 11 asist yapmış; gelirse Leao'nun yapacagida asagi yukarı aynisi olur. Ama Baris'in defansif yonu Leao'dan çok daha iyi.

spongebob-cant-wait.gif

it-to.webp

happy-joy.webp

excited-excited-dog.webp

Nöbetin bu safhasına geçmiş bulunuyoruz

Milan'in 40 milyona Leao'yu satabileceği tek yer Arabistan.
Leao oyunun tek tarafını oynayan bir oyuncu. Ne pres yapar nede topu kaptirdiginda adamını kovalar.
Baris gecen sezon ligde 8 gol 11 asist yapmış; gelirse Leao'nun yapacagida asagi yukarı aynisi olur. Ama Baris'in defansif yonu Leao'dan çok daha iyi.

İsmaila Sarr sorunsuz bir herif cok hizli aygir gibi guclu teknigi de gayet iyi... İsmi gecen kanatlar arasinda acik ara en cok heyecanlandiran..Bir tek su Fasli cocugu cok tanimiyorum Abde Ez midir nedir

Secim var kasa da para olsun diye adamin sag bekini zorla sattin baskanliga devam etmek icin

Üstüne gittin yerine futbolu birakmis aurier’i getirdin

Bir kac ay sonra doue’yi getirme sansin vardi,sirf gardi para kazanmasin diye jelert’i aldin

Yetmedi ayni sezonun devre arasi gardi skriniar ile anlasti,gardi para kazanmasin diye son dakika iptal ettirdin yerine ibrahim hatipoglu’nun kankasi fenerli erdinc sehit’in oyuncusu cuesta’yi getirdin

Utanmadan hala transfere burnunu sokuyor,yetmiyor bir de baskanlik koltugunda oturmasini saglayan teknik direktörün kuyusunu kazmaya calisiyor

Elbet bir gün rahmetli mustafa cengiz gibi bir babayigit cikar karsina ve kaybedersin o koltugu

Bugun kofteci bir arkadasa denk geldim Batrakovu sordu hemen ..Oglum dedim acayip topcu aldik farkinda degilsin..Hemen dukkana goturdu" husnu abinize masayi donatin " dedi ben de abarta abarta anlattim batrakovu yemekleri gotururken..
Tam kalktim husnu eger salladiysan ebeni duduklerim dedi pis pis gulup ayrildim.

Batrakovun ekmegini ilk ben yedim diyebilirim

Birine sıkacağız 40'da kime gidecek bakalım

Geri
Üst Alt