Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Aklım başımda 35+5 e leao istiyorum hemen alınmalıaklı selim hiçbir insanın leao istediğini görmedim
bırakın şu çöpü
Aklım başımda 35+5 e leao istiyorum hemen alınmalı
35+5 biterLan alalım langı gelelim saçmasapan 50 gömücez Leao'ya elimizde patlayacak. Zaten acayip düşüşte adam insan gibi bir fiyata veriyorlarsa denenirde 40-50 falan ağır saçmalık.
1 tane bayansı hanım var başka var mıydı yavTahmini olarak kahvekonyak 2-3 gün daha yazar forumdan kadın düşüremeyeceğini anlayınca yazmayı bırakır.
Bu ligde leao tipi oyuncu olup C kalite adamlar bile iş yapıyor.zahadan daha çok söveriz gecelerin alisi
2-3 lale istiyor diye bakmayın
onlar 1 gün okan hoca gitsin 1 gün ferguson olsun 1 gün fatih terim gelsin diyen karakterleri belli olmayan insanlar
villareal maçı öncesi diyordu dostumKaynak kolpa cuma veya ertesi leao biter diyordu. Bi onu bekleyelim derim bakalim ne diyecek
Tabi olmazsa da ona kizmayalim. O mu yapiyor sanki transferi
gökhan sazdağı hocam benim için yeterlidirBu ligde leao tipi oyuncu olup C kalite adamlar bile iş yapıyor.
Leaoda çalım var bitiricilik var asist var.
Zaha gibi açık defanslara karşı oynamadı, Leao gelip her türlü iş yapar üstelik yaşı da geçmiş bir adam değil
Ağbi leğağo ya
1 tanede kendini kadin hisseden var1 tane bayansı hanım var başka var mıydı yav
O zaman böyle değildi forum herkes edepliydi. Avcıyız bu konu da np. Bi hatun işim var çözğp gidecekleri yazıcam