- 27 Ocak 2010
- 140.028
- 106.500
- 5.788
galataSARRayBunlar gelsin
Kanat: Ismaïla Sarr
Stoper: Mamadou Sarr
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
galataSARRayBunlar gelsin
Kanat: Ismaïla Sarr
Stoper: Mamadou Sarr
Oyuncunun hedefi avrupa yapmak demekki, 100 koysak gelmezdi, ben büyük bir performans beklemiyorum ama çok iyi performans göstersin de 55e gitsin orası pek sorun değil bana göre, öyle bir madde olmamasını ben de tercih ederim ama 40+bonusla satar bu yönetim o vakitEger ki Batrakov'a gercekten 55 milyon avro cikis hakki verdiysek tam bir mallik. Bu demek ki tutarsa seneye kesin elimizden gidecek. Bizim ligde ve CL'de kendini kanitlarsa, o yetenekle en az 75 falan istememiz lazim. Ayrica ipler elimizde olmuyor. Birisi tak parayi yatirir, istedigi an alir. Sanki bunu kabul etmesek veya 100 koysak gelmeyecekti. Umarim Ruslarin haber yalandir ama pek sanmiyorum.
Bu mesajla gune basladim. Hayirlisi.Sonuç olarak teyzesi defterdar olan faytonla damda dolaşır
yenge bunu döve döve efsanemiz yapacak inşallahBu arada, yengeden Fulya Terim vibeı aldım. Bu çocuktan olur.
- Başkanla çok yakınlarmış, sürekli bunu arayıp fikir alıyormuş sonra da dediklerini yapmıyormuş, özellikle tersini yapıyormuş güya.En önemli detayları kısaca yazar mısın? Uzun uzun okuyacak/izleyecek zamanımı da halim de yok bu gece...
Harbiden lookmana niye gitmiyoruzSıktı leao meselesi. Gidin 40a lokman alin yav
Okan hocayi bilerek ortaya atiyorlar. Biliyorlar taraftar pek arkasinda durmuyor nedense, kendilerini kurtarmak icin yollarlar- Başkanla çok yakınlarmış, sürekli bunu arayıp fikir alıyormuş sonra da dediklerini yapmıyormuş, özellikle tersini yapıyormuş güya.
- Rejinders’i önermiş, piyasada 10 numara yok, çift 8le niye oynamıyor bu Okan demiş. Okan 10 numara diye tutturmuş, direkt bu ifadeyle.
- Takım hazır değilse sorumlusu Okan, herkese izin verip duruyor.
- Ali Dürüst’ün gelmesini teklif etmiş ama Dursun çok kişiye Sportif AŞ sözü verdiği için şu anlık olmamış, hala olmalıymış.
- Mehmet Özbek mevcut durumlardan çok rahatsızmış. Bu olayın perde arkasındaki iddia zaten Cenk Ergün, Mehmet Özbek ve Serdar’dan sürekli fikir alması.
- Kavukçu kendi istediğini yapamaz, Okan ne derse onu yapıyor, kulüpte futbol aklı yok vs
Doğru noktalar olsa da bu açıklamaları yapabiliyor olması bayağı skandal. Okan’ı medya önüne atmak biraz da.