Transfer Nöbeti #11

Hangi Kanat Oyuncusu

• Kullanılan toplam oy
    141
  • Anket kapatılmış .
GQxyCZOWwAE_zOd.jpg
Ne desem benim başım yanar

Bekleyek gorek aga

Bana çok masum gelmiyo bilal el khonuis ve bruno fernandes mevzusu

Ha can da gelebilir sonunda

Yöneticilerin amacı eksik kapatmak değildi ki? Takımı eksik görmüyorlardı zira. En iyi kadro bizde diye düşünüyorlardı. Bu transfer dönemini en ucuza nasıl geçiştiririze gittiler. İcardi ile bile 1 ay pazarlık ettiler. Bu sebeplerle koskoca 3 ayı boş geçirdiler. Şimdi de Torriera, Lemina falan su kaynatınca, önlerine gelene kontrat teklif ediyorlar. Bir gün Milan'ın sol kanadı, bir gün Crystal Palace'ın sağ kanadına saçma sapan teklif veriyoruz. İyice çorba oldu transfer işi.

Bu saatten sonra saçma sapan 3-4 kişi gelir max. Frankowski, Cuesta ayarında. Bir şey beklemiyorum.

Dursun aldığı ve almadığı kararlarla bu sezonu alenen sabote etmiştir. Kına yakabilir şu an.

Nhaga’dan ne istedin be Okan

Kadro planlaması böyle olur.. hoca haklı kararında)))
İlkay ve Kaan'ın dinamizmi ve tecrübesi varken Nhaga'yı napalım.. maşallah çakı gibiler gerçekten.

İsteyip getirdiği Lesley de gerçekten kalite kokuyor. Öyle kalite ki sadece CL maçlarında oynar bu çocuk..

Orta sahayı da boşaltıyoruz çok güzel

Lemina bonservisle Nhaga kiralık gönderilip Pape Matar Sarr orta sahaya alınmalı. Sarr-Lesley-Torreira-Sara-İlkay iyi rotasyon olur.

Renatonun 1 takımda 25-30 maç oynaması kendisi için de bizim için de çok iyi olur bunu kabul edelim
Buna itirazim yok, bir cok takim yapiyor transfer ettigi gibi kiraliyor hemen.

Biz 90 dk total 3 macta oyantmisiz 6 ay + hazirlik kampi bosa gitti cocugun.

ngaha gitmeli ama ilkay filan da gitmeli oraya emirhan ilkhan filan gelsin.Ngaha en azından serie a'ya gidip biraz oynama alışkanlığı kazansın , monza düşer büyük ihtimalle ama belki warren bondo gibi piyasa yapar orada o da.Bize sol stoper lazım u23ten onu almamız gerekiyor o yüzden hocanın kupada anca oynatacağı çocuğu da kulübede 1 sene daha yaşlandırmanın manası yok

Geri
Üst Alt