Transfer Nöbeti #11

Hangi Kanat Oyuncusu

• Kullanılan toplam oy
    141
  • Anket kapatılmış .
Hocanin israrla yerli oyuncunun önemine vurgu yaptikca 0 yerli oyuncu transferiyle bu tarihe gelmemiz kacinci salaklik seviyesidir arkadas?

Can
Hakan
Y.akcicekin alinmamasini ancak hainlikle aciklariz
Yerli transferleri hazirdir diye düsünüyorum. Stratejik olarak aciklanmiyor. Transfer deilisi taraftar "biz Leao beklerken Celil aldi zuaaaaaa" diye dalga gecmesini önlemek icin önce yapanci transferi yapiyorlar.

Demirovic ne alaka lan

Dursun sen nabiyon kurban oldugum

Kim ulan bu Tolgahan adam her şeyi haftalar öncesinden söylüyor.Takdir ettim

Profesyonel bir transfer komitemiz olsa aldığımız bu adamların bonservislerini çok daha ucuza ve uygun maaşlara alabilirdik.

Temiz bir iletişimle Pape Sarr'ı çok rahat 20-25 milyon € arasına alırsın. Maaşı da max 3.5 falan olur.

Tabii bizim takımda açlık sınırı 3.5 milyon €'dan başlarsa gelen adamlar da onun üstünden pazarlık yapıp en az 5 almak isteyeceklerdir.

dombele ve aurier %100 başkana yazar da. Konu Ali Yiğit. OB transfer konusunda görece başarısız ama bunu kalkıp evladına mal etmek en hafif tabirle ayıptır.
Ben yaptığı açıklamaya binaen söyledim onu. Ki, yaptığı açıklama profesyonelce değil bence. Sen çıkıp oğlumun gözü çok iyi, Singo diyordu, Sara diyordu sürekli dersen yanlış anlaşılır ve eleştirilirsin. Hocanın bu tarz profesyonelce olmayan açıklamaları oluyor zaman zaman. Tıpkı yabancı oyuncu yetiştirmek zorunda değilim açıklaması gibi.

4 4 2 mi oynayacağız acaba nasıl olsa ortasahamız yok diye mantıklı

Mesela Celil o golü atmasa kimsenin aklında Celil melil yoktu.

Çok garip bir timeline var.
Yazın başlangıcında çokça adını geçirdik aslında. Bunun nedeni de alt yapı kontenjanı nedeniyle idi. Celil aslında o noktada da lazım bize. CL listesine alt yapı kontenjanından oyuncu eklememiz lazım aslında.

Kanat için sadece U23 hakkı kaldı. Stoper de almayacaklar belli ki.

80 gün bekleyip takımı geçen sezondan daha zayıf hale getirdiler.

Evet? Aç izle maçlarını, maçlar orada. Sen başka hangi takımda gördün Zaniolo'nun ortasaha çizgisine kadar gelip top çıkarmaya çalıştığını? Aynı şey yüzünden Sane'ye de sövüyonuz şu an :)
ee renktaş sonuca varmak istediğin olay ne yani, zaniolayı okan buruk mu çöp etti yoksa zaniolayı kullanamadı başarısız hoca mı? eleştirecek nokta kalmadı renktaş samanlıkta iğne aradım bunu buldum anca mı?

siz böyle saçma alakasız yerlerden eleştiriye devam edin komik oluyor

Geri
Üst Alt