Hasan Çam
Ulubatlı Souness
- 4 Ağustos 2019
- 34.483
- 49.403
- 3.018
Haberde 9 diyorBakalım bu sefer Afrika'nın hangi kabilesini zengin ettik.
Tahminim 6 milyon € falan maaş gömmüşüzdür.
6 olsa iyi
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Haberde 9 diyorBakalım bu sefer Afrika'nın hangi kabilesini zengin ettik.
Tahminim 6 milyon € falan maaş gömmüşüzdür.
E hala eksik varUgochukwu
batrakov
demirovic
tel
bu şekilde kaparız transferi , böyle nasıl diyim lazio,bologna,hoffenheim ayarında bir dönem geçirmiş oluruz
adamlarin belirsizligi bir tarafa biraktim nicelikten bahsediyorumDursunun asala yapamayacağı transferleri neden versinHocam çocuk iyi niyetli
Ama maksimum vereceği haber demirovic ve batrakov
Yani hiç öyle leao Galatasarayda,Galatasaray camavinga ile anlaştı haberi verecek aura yok herifte
Anadolu Kartalı gibi duyumcu mertebesi
Aslan Kral değil yani
evet çok kötü ztn ben de onu dedim böyle bi çok eksiğiz yani 11e 1 oyuncu filan oluyor o da batrakov ne olacağı belli değil yani.Tel iyi oyuncu da oynatan bir adam değilki kendi vuruyor genelde osi krize girerE hala eksik varadamlarin belirsizligi bir tarafa biraktim nicelikten bahsediyorum
Insallah kör dügüm olmusturSarr 25 milyon €'ya çözülecek gibi Tottenham'ın ilk beklentisi 30'du.
Abi sallai gider leao gelirLeao hala gelebilir Demirovic'ten bagimsiz diyorum bunu.
Cunku Lemina'nin cidden gitmesi konusuluyormus dunden beri haberler o yonde.
Belki bu sekilde U23 transferi de orta saha icin yapilir hatta Sallai bile giderse sasirmam.