Mahmut Aslan
Aslan Üye
- 16 Ocak 2019
- 7.811
- 6.941
- 768
yanında kimi oynatıyorsun peki sakın torreira demebelki batrakov aradığımız 8dir

Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
yanında kimi oynatıyorsun peki sakın torreira demebelki batrakov aradığımız 8dir

Hocam bitshiabu sagbekte oynayabiliyor musarr gelirse lemina gider adam u23e uymuyormuş
inş valla yatıp kalkmak bana da nasip olur gelirse , kendisiylenx'te çok yoğun bi leao isteği var leao ile yatıp leao ile kalkıyorlar
Yok ebesinin Ali Sami ama yaa!Haberde 9 diyor
6 olsa iyi
zaniola üzerinden vuruyon renktaş sence normal mi? osimheni icardiyi barışı yunusu sallaiyi oynatan adam zaniolayı oynatmayınca mı eleştirelecek. hocanın oynatamadığı denilen heriflerin bizden sonraki kariyerleri niye bitik acaba bunu hiç sorguladınız mı?Gerçekten anlamıyo musun anlamazlıktan mı geliyorsun Furkan? "Hoca kendi oyununa uygun adamlar transfer edemiyor." Oldu mu? Net mi?
Bu kendi oyununu geliştirmek isteyip geliştirememekten de olabilir, karasızlıktan da olabilir, gözlem yeteneksizliğinden de olabilir, tembellikten de olabilir ne bileyim ben hangisi, sonuca yorum yapıyorum burada.
bak bu dediğine lafım yok. Oluşturulan algı sanki transferi çocuk yapıyor gibi.Mal etmek yanlış da milyon euroların döndüğü ortamda bunun üzernden geyik yapılması dahi doğru değil.
Zaniolo geldiğinde de benzer birşey söylemişti, çocuk oyuncağı değil bu işler.
Alamaz o duyumları demek istedimDursunun asala yapamayacağı transferleri neden versin
matar sarr diyollayanında kimi oynatıyorsun peki sakın torreira deme![]()
uymuyor da fb olsa kesin başvuru yapardı hala 23 yaşında 24e basmadı diyeBu Pape u23'uyuyor mu? 14 Eylül 2002 diyor.
Lemina giderse belliki sarr gelecek yine kontenjan yetmiyorLeao hala gelebilir Demirovic'ten bagimsiz diyorum bunu.
Cunku Lemina'nin cidden gitmesi konusuluyormus dunden beri haberler o yonde.
Belki bu sekilde U23 transferi de orta saha icin yapilir hatta Sallai bile giderse sasirmam.
yokSarr u23 girmiyordu değil mi
Lemina giderse belliki sarr gelecek yine kontenjan yetmiyor