Tarık Arslan
10 Numara!
- 22 Kasım 2008
- 11.405
- 9.893
- 2.568
6-7/10'luk adamları gönderip yerlerine 20-25 milyona 5/10'luk topçular getireceğiz gibi hissettiriyor son günler.
Soyacaklar Cimbom'umu.
Soyacaklar Cimbom'umu.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O zaman bize net u23 forvet ama aynı zamanda kanatta oynayabilen bir adam lazım bu durumda.Forvete demirovic almazsan uyuyor
S et istemeyen romantikleriEvet, ben de çok yazdım ama istemeyen çok
Tel direkt o. Bu arada yabancılardan 1-2 tanesi banko gidecek. Ben bu kadronun sabit kalacağını düşünmüyorum. Singo Sara Sallai Torrik Lemina 5'lisinden 3'ü giderO zaman bize net u23 forvet ama aynı zamanda kanatta oynayabilen bir adam lazım bu durumda.
Lemina giderse de atıyorum Leao geldi diyelim bu durumda da U23 forvet yine iş görür.
Genç forvetin asıl mevkisinin santrafor yan mevkisinin kanat olması önemli. Tel o yüzden pek uymaz gibi.
O an yazma ihtiyacı duymadım ama Yunus + Sane sağ kanat + BAY da var. Yani Sane gider sola u23 alırız.fazlalık derken reis koca sene 2 tane kanat + yunusla mı devam edeceksin? batrakov düşük performans verirse yunus oraya kayacak.
Baya uzaklarmışBaşkanım bizi yemesin. Yakındı bu adam ona bir yerde ters düşmüşler belli ki belki AŞ'de istediği görevi vermedi gerçekten dediği gibi ve bu açıklamaları yapmış karşı taraf. Önceden bu adamın Özbek'e yakın olduğu netti yani yok yanımıza geliyordu falan demesin boşuna şimdi.
Romano fener haberi verdi diye trip atanlar işteS et istemeyen romantikleri
Zamaninda baljic gelmedimi kefen giyerim o formayi giymem diyen adam
Katki yapacaksa herkes gelebilir
Görende gsdeki tum yerli topculari fanatik gsli sanar
50 milyonu sorunlu takım oyunu oynamayan 28 yaşında topçuya bağlamak mantıklı değil. Takım papaz Yıldız dolu işçi lazımLeao'ya neden bu kadar soğuk forum bu arada?
Maçların neredeyse 70 dakikasını rakip sahada oynayan bir takımız. Leao geçen yıl hemen hemen forvet oynayarak geçirdi ve Milan'da misyonunu doldurdu.
Burada çöp muamelesi görüyor olması komik. Tam ihtiyacımız olan delici bir adam. Lookman'da yapılan hata yapılıyor taraftar tarafından. İçinden geçer ligin.
İtalya gibi bir ligde o istatistikleri yapmak kolay değil.
Ohh be son zamanlarda ilk defa gördüğüm Sane siz yegane kadro.Uğurcan
Singo Davinson Abdülkerim Jakobs
Camavinga
Sara Batrakov
Barış Osimhen Leao
Bu olursa dadından yinmez
Xavi Simons değil mi buTell caprazlari kopartmadı mı