Transfer Nöbeti #11

Hangi Kanat Oyuncusu

• Kullanılan toplam oy
    141
  • Anket kapatılmış .
6-7/10'luk adamları gönderip yerlerine 20-25 milyona 5/10'luk topçular getireceğiz gibi hissettiriyor son günler.

Soyacaklar Cimbom'umu.

Başkanım bizi yemesin. Yakındı bu adam ona bir yerde ters düşmüşler belli ki belki AŞ'de istediği görevi vermedi gerçekten dediği gibi ve bu açıklamaları yapmış karşı taraf. Önceden bu adamın Özbek'e yakın olduğu netti yani yok yanımıza geliyordu falan demesin boşuna şimdi.

Şunun gencini bulsak takım inanılmaz seviye atlar. Yani o kadar para varken neden uğraşıyoruz anlamıyorum.

Forvete demirovic almazsan uyuyor
O zaman bize net u23 forvet ama aynı zamanda kanatta oynayabilen bir adam lazım bu durumda.

Lemina giderse de atıyorum Leao geldi diyelim bu durumda da U23 forvet yine iş görür.

Genç forvetin asıl mevkisinin santrafor yan mevkisinin kanat olması önemli. Tel o yüzden pek uymaz gibi.

O zaman bize net u23 forvet ama aynı zamanda kanatta oynayabilen bir adam lazım bu durumda.

Lemina giderse de atıyorum Leao geldi diyelim bu durumda da U23 forvet yine iş görür.

Genç forvetin asıl mevkisinin santrafor yan mevkisinin kanat olması önemli. Tel o yüzden pek uymaz gibi.
Tel direkt o. Bu arada yabancılardan 1-2 tanesi banko gidecek. Ben bu kadronun sabit kalacağını düşünmüyorum. Singo Sara Sallai Torrik Lemina 5'lisinden 3'ü gider

CL’de son 16 görmüş, 4. Kez üst üste şampiyon olmuş kadro güçlenecek yere zayıflatanları Allaha havale ediyorum. Lanet olsun be

Başkanım bizi yemesin. Yakındı bu adam ona bir yerde ters düşmüşler belli ki belki AŞ'de istediği görevi vermedi gerçekten dediği gibi ve bu açıklamaları yapmış karşı taraf. Önceden bu adamın Özbek'e yakın olduğu netti yani yok yanımıza geliyordu falan demesin boşuna şimdi.
Baya uzaklarmış

Bu sene tüm transferler bu şekilde olursa bilin ki kasayı boşaltıp kaçacaklar başka bir açıklaması olamaz

Leao'ya neden bu kadar soğuk forum bu arada?

Maçların neredeyse 70 dakikasını rakip sahada oynayan bir takımız. Leao geçen yıl hemen hemen forvet oynayarak geçirdi ve Milan'da misyonunu doldurdu.

Burada çöp muamelesi görüyor olması komik. Tam ihtiyacımız olan delici bir adam. Lookman'da yapılan hata yapılıyor taraftar tarafından. İçinden geçer ligin.

İtalya gibi bir ligde o istatistikleri yapmak kolay değil.
50 milyonu sorunlu takım oyunu oynamayan 28 yaşında topçuya bağlamak mantıklı değil. Takım papaz Yıldız dolu işçi lazım

Süper Lig'de şampiyonluk oranları güncellendi.

Fenerbahçe: 2.04
Galatasaray: 2.13
Trabzonspor: 8.60
Beşiktaş: 10.00

"Uguçükü, Batrakov, Lang, Demirovic"

Buna doğru gidiyoruz.
Şampiyon olup, CL'de son 16 yapan takımın transferleri mi Allah aşkına bunlar. Bunlara sövünce de biz ceza alıyoruz. Sövmeyip ne yapalım yani şu tabloya.

Geri
Üst Alt